Quattr0 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 542 Çözümler 2 Yer Mount Akina Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #21 zKEBAB dedi: F/P şu anlık Xiaomi ama fiyat politikasını değiştirdi. Örnek Redmi Note 8 Genişletmek için tıkla... Şu dolar kuru sağolsun arkadaşım 1500 TL'ye almıştı zamanında şimdi bakıyorum 2500 TL civarlarında fiyatı
zKEBAB dedi: F/P şu anlık Xiaomi ama fiyat politikasını değiştirdi. Örnek Redmi Note 8 Genişletmek için tıkla... Şu dolar kuru sağolsun arkadaşım 1500 TL'ye almıştı zamanında şimdi bakıyorum 2500 TL civarlarında fiyatı
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #22 Quattr0 dedi: Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve istediğim telefonun uygun fiyatla İstanbul bilişim'de satıldığını gördüm. Acaba bu site güvenilir midir? Almak istediğim ürün: Telefon. Genişletmek için tıkla... O firmanın tosuncuk yolunda ilerlediğini bilmeyen kalmadı uzak durun derim.
Quattr0 dedi: Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve istediğim telefonun uygun fiyatla İstanbul bilişim'de satıldığını gördüm. Acaba bu site güvenilir midir? Almak istediğim ürün: Telefon. Genişletmek için tıkla... O firmanın tosuncuk yolunda ilerlediğini bilmeyen kalmadı uzak durun derim.