İstanbul Bilişim ve Nanokatalog Yasaklanmıştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla 200 TL'lik fan alacaktım. İyi ki almamışım. TR fiyatı yurt dışı fiyatından ucuzdu. Tabii bunlar benim gibi (araştırıp en ucuz ve güvenilir sitelerden alışveriş yapanlar) için tokat gibi geldi. Güvenilirden kastım nanokatolog değil tabii ki İstanbul bilişim.

Bundan sonra N11 gibi önce mal sonra para verilen sitelerden alışveriş yapmaya çalışcam.

Batmaz dediğimiz nice şirketler battı (eski PC toplayan site ve bimeks). Bence İtopya da batar yakında onlarda kargolamayı ve geri ödemeleri hep geçiktiriyolar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@enzo1903
Hevesli, öğrenci, bütçesi düşük olan insanlar paralarını biriktirip daha uzun ömürlü olan markaları tercih edebilirler. Belirttiğim markalara her ay para vereceklerine, kaliteli marka alıp paşalar gibi uzun süre kullansınlar.
Üstad güzel diyorsun da, bütçesi 200 lira olan bir arkadaş bir klavyeye biriktirse bile 700-800 lira verecek lükse sahip değil, memleket gerçekleri ortada, o parayı biriktirse bile başka ihtiyaçları dururken bir klavyeye o paraları veremez, biz alabiliyoruz diye herkes alıyor değil. He mesela adam günde 1 paket sigara içiyordur, ona acımam :), parayı yakan adam o parayı da biriktirip verebiliyor olmalı; ama genel olarak o markalardan öneri isteyen kitle 15-20 yaş arası geliri olmayan genç arkadaşlarımız. Kaldı ki o markaların ürün gamının büyük kısmı dandik ürünler olsa da elle tutulur kalitede ürünleri de çıkıyor arada.
 
Alışveriş yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Türkiye'de tüzel kişilik kavramı çok kötü. Şirket kötüye giderken ortaklar da şirketin içini boşaltıp kaçıp gitmekle kalmıyor, internet satış siteleri hala aktif kalabiliyor. Bir iki ürüne baktım stok yok diyor ama bilmeyen satın alma işlemi gerçekleştirebilir resmen.
 
Ek olarak Gamemax, Gamepower gibi markalar da yasaklanmalı. Her gün bu kalitesiz markaların alınıp alınmayacağı soruluyor.
Alakaya maydanoz dedikleri bu olsa gerek. Gamepower ogre mekanik klavyesini kullanıyorum gayet memnunum. Kusura bakmayın marka klavye alıcam diye 1000 lira civarında para veremem.
 
Nanokatolog'dan ürün alıp aylarca gelmesini bekleyen kullanıcılar vardı. İnsanlara ürünler dış ülkeden geliyor elimizde yok gibi bahanelerle süreyi uzatıp daha sonrasında maillere, destek sistemine cevap vermiyorlardı. İyi ki de batmışlar.
 
Arctic 34 Duo fanı boss bilisim'den alacaktım, N11'de 25 TL hediye çekim olmasına rağmen boss'da daha ucuza geliyordu. Sitenin tasarımı ve bu kadar ürünü elinde bulundurmasından kıllanıp sipariş vermedim. Koskoca Vatan'da bile bu kadar geniş ürün yelpazesi yok. :D
 
Alakaya maydanoz dedikleri bu olsa gerek. Gamepower ogre mekanik klavyesini kullanıyorum gayet memnunum. Kusura bakmayın marka klavye alacağım diye 1000 lira civarında para veremem.
Katılıyorum bu arada herkesin kendi düşüncesi belki sana gelen klavye bir süre sonra bozulur ben 10 yıl kullanırım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı