İstanbul Bilişim ve Nanokatalog Yasaklanmıştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ekran karti aldik Nanokatalog'dan 1 yıl oldu daha gelecek. Sanarsın Mars'tan geliyor.

Hocam benim RAM'i 5 ayda yollamışlardı. Ben artık RAM'in geleceğinden vazgeçtiğim zaman geldi. Diyeceğim o dur ki çok fazla ümitlenmeyin :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ön yargı ile yaklaştığınızı düşünüyorum. 2 senedir 144 Hz Gamepower monitör kullanıyorum ve bir sorun görmedim. Diğer parçalarını kullanmadığım için yorum yapmıyorum.

Teknoloji işi şans işi derken aslında Gamepower markası tercih edilince şansınız azalıyor ama siz yine de turnayı gözünden vurmuşsunuz. Bravo.
 
İstanbul bilişim'den evlenecek olan arkadaşım salak gibi 11.000 TL'ye alışveriş yapmış. Bana da sormadı. Mahkemelik oldu ama neye yarar. Giden gitti :)

Internetten böyle büyük meblâğlarda alışveriş yapılmamalı bence. Bu arada ne almıştı arkadaşınız?
 
Internetten böyle büyük meblâlarda alışveriş yapılmamalı bence. Bu arada ne almıştı arkadaşınız?
Televizyon ve çamaşır makinesi sanıyorsam. Ben de çok yüksek rakamlar olunca internet üzerinden tercih etmiyorum fakat güvenilecek belirli yerler var. Hepsiburada, N11, Vatan vb. gibi. Adı fazla yayılmamış, ortalıkta çok gözükmeyen firmalara güvenmemek lazım. Mesela İstanbul Bilişim kıyıda, köşede bir firmaydı. Her an batacak gözüyle bakmak lazım yaygın olmayanlara.
 

Eki Görüntüle 639378
2000 TL'lik telefonu 1300 TL'ye sattıklarında anlamıştım. Ayrıca bir çok arkadaşımı bunların tuzağından kurtarmanın gururu ile yaşıyorum. ''Onayla ve Bitir'' butonundan çevirdim adamları :D
 
Nasıl ülkeysek, forum moderatörü bile site yasaklıyor.
Yasaklamasak kazıklandım diye ağlamayı bilirsin ama.

Mesajını bir daha okudum da ülkede yasakladığımızı sanmışsın sanırım. Sen girip alışveriş yaparak kazıklanmakta özgürsün. Biz kendi okurlarımızı düşündüğümüz için sitede yasakladık.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı