D DEMİRDEN136 Decapat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 46 4 Nisan 2019 #1 İstanbul'daki bit pazarları nerelerdedir ve saat kaçta açılıyor? Bilenler varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2019
İstanbul'daki bit pazarları nerelerdedir ve saat kaçta açılıyor? Bilenler varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 4 Nisan 2019 #2 Sabahın köründe açılıp kapanan vardı Pendikte. Tam yerlerini bilmiyorum. Tuzla Şişli de olası.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 7 Nisan 2019 #3 Ne arıyorsun tam olarak? Şu an bildiğim Tuzla ve Göztepe var. Avrupa yakasında da var birkaç yerde.
D DEMİRDEN136 Decapat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 46 8 Nisan 2019 #4 Büyükçekmece de oturuyorum Beylikdüzü ne yakınım ve istediğim bana yakın olsun olmasın farketmez sadece nerelerde var ve kaçta açılış yapıyorlar Not : tam yer söylerseniz iyi olur. FCLivorno dedi: Ne arıyorsun tam olarak? Şu an bildiğim Tuzla ve Göztepe var. Avrupa yakasında da var birkaç yerde. Genişletmek için tıkla...
Büyükçekmece de oturuyorum Beylikdüzü ne yakınım ve istediğim bana yakın olsun olmasın farketmez sadece nerelerde var ve kaçta açılış yapıyorlar Not : tam yer söylerseniz iyi olur. FCLivorno dedi: Ne arıyorsun tam olarak? Şu an bildiğim Tuzla ve Göztepe var. Avrupa yakasında da var birkaç yerde. Genişletmek için tıkla...
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 8 Nisan 2019 #5 DEMİRDEN136 dedi: Büyükçekmece de oturuyorum Beylikdüzü ne yakınım ve istediğim bana yakın olsun olmasın farketmez sadece nerelerde var ve kaçta açılış yapıyorlar Not : tam yer söylerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Göztepe Salı Pazarı. Avrupa yakasını pek bilmiyorum ama var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ... http://wikimapia.org/#lang=tr&lat=40.993844&lon=29.067909&z=18&m=w Son düzenleme: 8 Nisan 2019
DEMİRDEN136 dedi: Büyükçekmece de oturuyorum Beylikdüzü ne yakınım ve istediğim bana yakın olsun olmasın farketmez sadece nerelerde var ve kaçta açılış yapıyorlar Not : tam yer söylerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Göztepe Salı Pazarı. Avrupa yakasını pek bilmiyorum ama var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ... http://wikimapia.org/#lang=tr&lat=40.993844&lon=29.067909&z=18&m=w
D DEMİRDEN136 Decapat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 46 8 Nisan 2019 #6 FCLivorno dedi: Göztepe Salı Pazarı. Avrupa yakasını pek bilmiyorum ama var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ... Wikimapia - Let's describe the whole world! Genişletmek için tıkla... Sağolsın
FCLivorno dedi: Göztepe Salı Pazarı. Avrupa yakasını pek bilmiyorum ama var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ... Wikimapia - Let's describe the whole world! Genişletmek için tıkla... Sağolsın