İstanbul içi iletişim için Vodafone faturalı tarifeye geçmek mantıklı mı?

Aseyt

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2021
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İstanbul'da yaşıyorum ve bir öğrenci olarak en çok ihtiyacım olan şey stabil bir internete sahip olmak. Sizce Vodafone kullanırsam pişman olur muyum? Diğer operatörlerden hangilerini önerirsiniz?
 
TT kullanıyorum memnun değilim ve Vodafone'a geçeceğim inşallah iyidir. Turkcell en iyisi bu arada.
 
Ülkemizdeki servis sağlayıcıları mağlesef başarısızdır her yerde stabil bağlantı sağlamak imkansız denilebilir.

Ancak kısaca servis sağlayıcıların özellikleri şöyledir:
-TürkTelekom, hiçbiryerde çekmez (Diğer servis sağlayıcılarına göre söylüyorum yoksa genellikle şehir içinde yaşayan ama ara sıra şehir dışına da çıkan bir Türk Telekom kullanıcısı olarak memnunum çekme durummundan), fiyatı ortalamadır, internet iyi çeken yerlerde çok iyidir 100Mbps bile gören yerler vardır (Taahüt sıkıntılıdır)

-Turkcell, çoğu yerde çeker, fiyatı tarifeye göre değişir ucuz tarifeleri de vardır pahalı tarifeleri de, internet hızı şehirde ve kırsalda Mars'ta farketmez hepsinde ortalamadır (Taahüt ve benzeri sözleşmede anlatıldığı gibidir biz neysek oyuz diyen ve bunun da arkasında duran bir firmadır)

-Vodafone, dağbaşında iyi çeker şehir merkezinde berbat, fiyatı nispeten ucuzdur, internet hızı diğer servis sağlayıcılarına göre kötüdür (artık ömrünün sonlarına gelmiştir denilebilir, Vodafone kullanan tanıdığım kalmadığı için ya da kendim kullanmadığım için çok yorum yapamıyorum)
 
İstanbul için Vodafone çekim konusunda iyidir, kesinlikle rezil telekom'a bulaşmayında, hangisine gidiyorsanız gidin.

Yalnız internet hızında sorun yaşayabilirsiniz, telefonunuzun modeli nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı