HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Merhaba, ben İstanbul Merter'de oturuyorum. Buralara yakın trafiğe kapalı, araba öğrenilecek yereler var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, ben İstanbul Merter'de oturuyorum. Buralara yakın trafiğe kapalı, araba öğrenilecek yereler var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.930 Makaleler 8 Çözümler 258 Yer İstanbul 30 Haziran 2023 #2 HT04 dedi: Merhaba, ben İstanbul Merter'de oturuyorum. Buralara yakın trafiğe kapalı, araba öğrenilecek yereler var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Haznedar'daki büyük parktaki alanda sürebilirsiniz.
HT04 dedi: Merhaba, ben İstanbul Merter'de oturuyorum. Buralara yakın trafiğe kapalı, araba öğrenilecek yereler var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Haznedar'daki büyük parktaki alanda sürebilirsiniz.
HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #3 Blacksidemre dedi: Haznedar'daki büyük parktaki alanda sürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yer tam olarak neresi.
Blacksidemre dedi: Haznedar'daki büyük parktaki alanda sürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yer tam olarak neresi.