İstanbul turistlere kaldı: "Yerli halktan çok daha fazla hakkım var."

Bizi bu hallere düşürenlere kızgınım, ama daha çok öfkemin olduğu kişiler insanlar, yani bunlara hala göz yummaya devam eden toplum.

Hiç bu kadar aşalandığımızı hatırlamıyorum.Bu yaşta salgın pandemi darbe ekonomik kriz her şey gördük ama hiç bu kadar ezik hissetirmemişti beni şahsen.

Kendi bayrağımızın altında, kendi vatanımızda, kendi evimizde tutsağız. Sözde milliyetçilere selam olsun, şahsen ben artık Türk olduğum için utanıyorum. Bizi bu hale getirenleri geçtim, bunlara oy verenlere hakkım haram olsun. Her iki lafınızdan birisi "Allah"ken yaptıklarınızı görünce, tek isteğim yanışınızı keyifle seyretmek olacak.

Yerli halk dediğinin çoğu daha turistlerin gezdiği yerleri bile gezemiyor. Bu dediğim pandemiden öncesi içinde geçerli.
Ciddiden haklısınız.Ben İstanbul'da 16 yıl yaşadım Libadiye dışında bir yere gitmişliğim yoktur.Zaten orada yaşıyordum.Eksiklikte çekmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…