İstanbul turu nasıl olmalı?

HamitizmForever

Hectopat
Daha fazla  
İstanbul'un Gaziosmanpaşa taraflarında oturuyoruz ve hafta sonu pazar günü eniştem, ben ve kuzenimi arabayla alıp gezdirecek. Topkapı gibi yerlerden ziyade karaköy, arnavutköy, Beşiktaş gibi yerleri seviyoruz. Nasıl bir tur yapsak rota nasıl olmalı? Çok müze görmeye meraklı değiliz.

Karaköy - Beşiktaş ve Arnavutköy olarak devam edeceksiniz. Rota bu şekilde olacak. Ortaköyde boğaz manzarası ile foto çektirirsiniz ya da boğaz turu yaparsınız kısa olur fakat sıcakta iyi gider. Kumpir yersiniz ve Arnavutköyde sahilde yürüyüş vs

Aslında o tarz yerleri seviyoruz. Yani o semtler gibi başka semt arıyoruz.

Tavsiyem şu; sabah çok erken çıkıp aracı orta bir yere park edip tramvay, dolmuş ve otobüsü kullanın. Arabayla Avrupa yakası hele ki pazar günü hiç çekilmiyor.

Hocam araba seviyoruz ya ona göre bir tavsiyeniz var mı?
Ben ne zaman arabayla gezeyim dersem bin pişman oluyorum, hiç tavsiye etmem. Aracı sabahın erken saatlerinde Eminönü'ne park edip oradan yürüyerek Beşiktaş, Taksim, Sultanahmet yapılabilir. Yürüyüş güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…