Tarihi yarımadaya bir gün yetmez maalesef
ben olsam hazır gelmişken Balat'ı görürdüm, oradan eminönü'ne, sonra karaköy'e geçerdim ve yürüyerek galata üzerinden Taksim'e geçerdim. Güzel bir tur olur kesinlikle
hatta yürümeyi severim diyorsan eminönü'nden itibaren yürüyerek Taksim'e gidebilirsin. Deniz boyunca yürümek güzel oluyor bence.
Hatta karaköy'de vapur iskelesinin üst katında İstanbul kitapçısı var. Genelde dolu oluyor ama tramvay durağına çok yakın zaten. Eminönü'nden tramvay yolunu takip ederek karaköy'e gittiğinde bu kitapçıya da çok yakın olmuş oluyorsun. Manzarası çok güzel buranın, mutlaka görmeni öneririm. Hem de o kadar yürümüşken biraz dinlenip çayını, kahveni içebilirsin. Fiyatları da dışarıdaki birçok kafeden daha uygun.
Kaybolmazsın bence çünkü Google haritaları kullanmayı biliyorsan sorun olmaz. İnsanlara da sorabilirsin
boğazda gezmek için Bebek'e gitmeni öneririm. Ama Galataport'a da gidebilirsin boğazı görmek için. Galataport'ta uzun bir yürüme yolu var, orada yürürken köprüyü görebiliyorsun ve havası çok güzel oranın