Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #11 Psikolojimizi bozuyoruz arkadaşlar böyle konularda tartışarak.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Şubat 2023 #12 BilgisayarUzmanım dedi: 8'den aşagı beklemiyorlar olursa vah halimize hocam. Genişletmek için tıkla... Abartmayın fizik kurallarına aykırı.
BilgisayarUzmanım dedi: 8'den aşagı beklemiyorlar olursa vah halimize hocam. Genişletmek için tıkla... Abartmayın fizik kurallarına aykırı.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #13 Ülkemiz deprem bölgesi olduğu için gerekli hazırlıkları yapmak en iyisi. Her an olabilir.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.683 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #14 BilgisayarUzmanım dedi: Arkadaşlar İstanbul'da deprem olabilir mi internette bekleniyor gibi söylentiler var, merak ettim ve sizlere de danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... İlla bir gün olacak ve bunun ne zaman olacağını bilemeyiz. zKaranfily0 dedi: Abartmayın fizik kurallarına aykırı. Genişletmek için tıkla... Neden hocam dünya üzerinde çok fazla 8 üzeri deprem görüldü.
BilgisayarUzmanım dedi: Arkadaşlar İstanbul'da deprem olabilir mi internette bekleniyor gibi söylentiler var, merak ettim ve sizlere de danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... İlla bir gün olacak ve bunun ne zaman olacağını bilemeyiz. zKaranfily0 dedi: Abartmayın fizik kurallarına aykırı. Genişletmek için tıkla... Neden hocam dünya üzerinde çok fazla 8 üzeri deprem görüldü.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Şubat 2023 #15 Tuğra Akın dedi: İlla bir gün olacak ve bunun ne zaman olacağını bilemeyiz. Neden hocam dünya üzerinde çok fazla 8 üzeri deprem görüldü. Genişletmek için tıkla... Japonya da 9 deprem olmuşluğu var adamlar ertesi gün normal hayatlarına devam ediyorlar.
Tuğra Akın dedi: İlla bir gün olacak ve bunun ne zaman olacağını bilemeyiz. Neden hocam dünya üzerinde çok fazla 8 üzeri deprem görüldü. Genişletmek için tıkla... Japonya da 9 deprem olmuşluğu var adamlar ertesi gün normal hayatlarına devam ediyorlar.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.683 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #16 PhantomStriker dedi: Japonya da 9 deprem olmuşluğu var adamlar ertesi gün normal hayatlarına devam ediyorlar. Genişletmek için tıkla... İnsanlık farkı adanlar yapabildikleri en sağlam evi yapıyolar bizde 2-3 kuruş kazanmak için dokunsan kırılacak ev yapıyolar.
PhantomStriker dedi: Japonya da 9 deprem olmuşluğu var adamlar ertesi gün normal hayatlarına devam ediyorlar. Genişletmek için tıkla... İnsanlık farkı adanlar yapabildikleri en sağlam evi yapıyolar bizde 2-3 kuruş kazanmak için dokunsan kırılacak ev yapıyolar.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 6 Şubat 2023 #17 Forumdaşlar eğer olursa kim yaşıyor kim yaşamıyor diye buraya kontrole gelmeliyiz. Yardım çağrıları filanda yapabiliriz. Tuğra Akın dedi: İnsanlık farkı adanlar yapabildikleri en sağlam evi yapıyolar bizde 2-3 kuruş kazanmak için dokunsan kırılacak ev yapıyolar. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle geçen evin duvarını kaşıkla kazımıştım.
Forumdaşlar eğer olursa kim yaşıyor kim yaşamıyor diye buraya kontrole gelmeliyiz. Yardım çağrıları filanda yapabiliriz. Tuğra Akın dedi: İnsanlık farkı adanlar yapabildikleri en sağlam evi yapıyolar bizde 2-3 kuruş kazanmak için dokunsan kırılacak ev yapıyolar. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle geçen evin duvarını kaşıkla kazımıştım.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Şubat 2023 #18 zKaranfily0 dedi: Abartmayın fizik kurallarına aykırı. Genişletmek için tıkla... Bunun 10'a kadar yolu var. Bilemeyiz.
zKaranfily0 dedi: Abartmayın fizik kurallarına aykırı. Genişletmek için tıkla... Bunun 10'a kadar yolu var. Bilemeyiz.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Şubat 2023 #19 Tuğra Akın dedi: İlla bir gün olacak ve bunun ne zaman olacağını bilemeyiz. Neden hocam dünya üzerinde çok fazla 8 üzeri deprem görüldü. Genişletmek için tıkla... Dünya üzerinde ama Anadolu deprem tarihine baktığınızda 8'i geçen depremler yüzyıllar boyunca bekledikten sonra olmuştur.
Tuğra Akın dedi: İlla bir gün olacak ve bunun ne zaman olacağını bilemeyiz. Neden hocam dünya üzerinde çok fazla 8 üzeri deprem görüldü. Genişletmek için tıkla... Dünya üzerinde ama Anadolu deprem tarihine baktığınızda 8'i geçen depremler yüzyıllar boyunca bekledikten sonra olmuştur.
Large TV Man Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Şubat 2023 #20 453476 dedi: Zaten o olacak o kesin. Ama ne zaman olacağı belli değil. Kısa süre önce İstanbul'a en yakın şehir olan Sakarya'da da 5.5 büyüklüğünde deprem oldu. Sandığımızdan daha yakın bir zamanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Sakarya'daki deprem haberi yalan haber, bilginiz olsun. Bir karışıklık olmuş o haberde.
453476 dedi: Zaten o olacak o kesin. Ama ne zaman olacağı belli değil. Kısa süre önce İstanbul'a en yakın şehir olan Sakarya'da da 5.5 büyüklüğünde deprem oldu. Sandığımızdan daha yakın bir zamanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Sakarya'daki deprem haberi yalan haber, bilginiz olsun. Bir karışıklık olmuş o haberde.