İstanbul'da deprem oldu

@Deiinzz Korka korka yattım zaten. Geçti gitti diyeceğim de Allah bilir orasını. Belki gece, belki ben bunu yazarken büyük bir artçı olur. Her büyük deprem gece olduğu için genelde böyle korkmamız normal. Kandilli'de sabah 7'de 4 küsürlük bir artçı olduğunu gördüm. Devam ediyor artçılar.

@Deiinzz korka korka yattım zaten. Geçti gitti diyeceğim de Allah bilir orasını. Belki gece, belki ben bunu yazarken büyük bir artçı olur. Her büyük deprem gece olduğu için genelde böyle korkmamız normal. Kandilli'de sabah 7'de 4 küsurlük bir artçı olduğunu gördüm. Devam ediyor artçılar.

Vallahi aynen öyle, şu an da olabilir. Hiç olmayabilir de. Bir kere yaşayınca anlıyor insan, çok anlık olan bir şey. O yüzden biz ne yapsak da yeteri kadar önlem alamayız.

@Deiinzz yapacak bir şey yok. Çok belirsiz şuan. Belki büyük deprem budur, daha olmaz belki de bu öncüsüdür asıl deprem her an olabilir, kimse bilemiyor bunu. Öyle bir afet ki tahmin bile edilemiyor. Net tarih, şüpheli tarih de verilemiyor.

Hocam peki sizce bu 6.2'lik deprem büyük depremin öncüsü olabilir mi? Maraşta öyle olmuş sanırım.

Evet öncüsü ve habercisi sadece 6.2 değil 2 defa 5.2 şiddetinde deprem olmuş isranbulda tabii büyük deprem olur mu onu Allah bilir ama hazırlıklı dikkatli olmanız lazım ne olacağı beli değil. Maraşta 2 defa 6 şiddetinde deprem oldu.

3 saat önce yine 4.6 şiddetinde deprem oldu
Screenshot_20250424_103026.jpg

Evet öncüsü ve habercisi sadece 6.2 değil 2 defa 5.2 şiddetinde deprem olmuş isranbulda tabii büyük deprem olur mu onu Allah bilir ama hazırlıklı dikkatli olmanız lazım ne olacağı beli değil. Maraşta 2 defa 6 şiddetinde deprem oldu.

3 saat önce yine 4.6 şiddetinde deprem olduEki Görüntüle 2476704
Evet sabah 7 de ki artçıyı hissettim 06.16'da da artçı olmuştu.

Ben bu geceyi dışarda geçirdim de sabah girdim eve anca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı