@Deiinzz korka korka yattım zaten. Geçti gitti diyeceğim de Allah bilir orasını. Belki gece, belki ben bunu yazarken büyük bir artçı olur. Her büyük deprem gece olduğu için genelde böyle korkmamız normal. Kandilli'de sabah 7'de 4 küsurlük bir artçı olduğunu gördüm. Devam ediyor artçılar.
Hocam peki sizce bu 6.2'lik deprem büyük depremin öncüsü olabilir mi? Maraşta öyle olmuş sanırım.
@NeverGive Up her an her şey olabilir büyük deprem tetikte ben öyle hissediyorum.
Evet sabah 7 de ki artçıyı hissettim 06.16'da da artçı olmuştu.Evet öncüsü ve habercisi sadece 6.2 değil 2 defa 5.2 şiddetinde deprem olmuş isranbulda tabii büyük deprem olur mu onu Allah bilir ama hazırlıklı dikkatli olmanız lazım ne olacağı beli değil. Maraşta 2 defa 6 şiddetinde deprem oldu.
3 saat önce yine 4.6 şiddetinde deprem olduEki Görüntüle 2476704
12 de falan yine olmuştu hocam artçı hissettik öyle dışarı çıktık biz. 4.2 olmuştu sanırım. Yerden bam diye vurdu.@hogwartscanavarı Ben uyuyordum o artçıda. Ama gece yatarken sallanmıştım sanki hafif. Gece 12'deki artçı mı bilmiyorum ama saate hiç bakmamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.