Bende almadım, merkez üssüne 20 KM'de yaşamama rağmen.Şu Google bildirimini bir ben alamıyorum sanırım. Deprem alarmını birkaç kere açıp kapamayı denedim ama hala gelmiyor. Konumda açık. Var mıdır böyle bir sorun yaşayıp çözen?
Deprem Ağı diye bir uygulamaya başvurdum. Fena değil, depremden 3 saniye sonra bildirim yolladı.
Şu Google bildirimini bir ben alamıyorum sanırım. Deprem alarmını birkaç kere açıp kapamayı denedim ama hala gelmiyor. Konumda açık. Var mıdır böyle bir sorun yaşayıp çözen?
Deprem ağı diye bir uygulamaya başvurdum. Fena değil, depremden 3 saniye sonra bildirim yolladı.
Konumdan konuma fark ediyor sanırım. Daha yakın bir yerde isen daha geç gönderiyor bildirim.Bana deprem olurken geldi bildirim.
Bundan önce olan depremlerin hepsini önceden verdi bildirim olarak. Bu depremde böyle oldu. Cümleyi yanlış kurmuşum. 3 saniyeye iyi demek istemedim.Hocam depremden 3 saniye sonra bildirim yollasa ne olur?
Hocam depremden 3 saniye sonra bildirim yollasa ne olur?
Bana 10 saniye önce geldi aynı uygulamadan.Deprem Ağı diye bir uygulamaya başvurdum. Depremden 3 saniye sonra bildirim yolladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.