KS KS H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 4 Ağustos 2021 #11 333365 dedi: Özelde burs kesilme olayı da var. O olay da çok can sıkıcı, o yüzden devlet seçerdim. Genişletmek için tıkla... Hangi durumlarda kesilebilir? Bilginiz var mı?
333365 dedi: Özelde burs kesilme olayı da var. O olay da çok can sıkıcı, o yüzden devlet seçerdim. Genişletmek için tıkla... Hangi durumlarda kesilebilir? Bilginiz var mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Ağustos 2021 #12 hakangu dedi: Hangi durumlarda kesilebilir? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Alttan ders ya da sınıfta kalırsan. Üniversiteden üniversiteye değişir. Üniversite ile konuşmanız lazım.
hakangu dedi: Hangi durumlarda kesilebilir? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Alttan ders ya da sınıfta kalırsan. Üniversiteden üniversiteye değişir. Üniversite ile konuşmanız lazım.
English Teacher Kilopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul 7 Ağustos 2021 #13 hakangu dedi: Okan, Gelişim, Galata, Kent ve Beykent ( daha ilerisi sıralamamı çok aşıyor.) Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki bunlar üniversite değil. Aman diyeyim uzak durun.
hakangu dedi: Okan, Gelişim, Galata, Kent ve Beykent ( daha ilerisi sıralamamı çok aşıyor.) Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki bunlar üniversite değil. Aman diyeyim uzak durun.
KS KS H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 7 Ağustos 2021 #14 English Teacher dedi: Sorun şu ki bunlar üniversite değil. Aman diyeyim uzak durun. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten, Yalnızca devlet üniversitelerinde diş yazdım.
English Teacher dedi: Sorun şu ki bunlar üniversite değil. Aman diyeyim uzak durun. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten, Yalnızca devlet üniversitelerinde diş yazdım.