İstanbul'da tatil uzar mı?

KS
KS
dacar1010

dacar1010

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
@dacar1010 Ya Allahım lütfen ya. Lütfen ya. Eğer kar yağmazsa ve ben pazartesi günü okula gidersem ağlaya ağlaya giderim. Ya yağsın şu kar ya. Isırmayız be kar kardeş, yalvarırım gel. Kılıçdaroğlu gelmesin ama sen gel be kardeş.
Benim ödevler tatil olsa da yetişmez ama evde kalmak ego tatmin hocaları dinlemekten daha keyifli.

KS
KS
dacar1010

dacar1010

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hocam ödevleri halledersiniz bir şekilde ya. En azından arkadan Eminem açarsınız öyle ödevinizi halledersiniz okulda durmaktan daha zevkli.
Hocam ruh eşim misiniz, müzik zevkimiz falan da çok benziyor?
Motivasyon için Neffex ideal, Eminem en iyi seçenektir.

Deva Bulmam

Centipat
Arkadaşlar heyçkırlıktan anlayan bir arkadaş yok mu ya? Valinin Twitter hesabını heçkleyip kar tatili haberini yayalım. (!)

Arkadaşlar Ali Yerlikaya abimiz açıklama yaparsa ve okullar tatil derse zil takacağım cama çıkıp "Ben bir eşşeğiiiiim" diye bağıracağım. Ah ve Vasip'im, üzümlü kekim...... O olsaydı şimdiden açıklamıştı okullar tatil diye.

Moralim aşırı bozuk tatil haberi açıklansın artık camdan kendimi atacağım.

Offff, hiç umudum kalmadı ya. Ali bitirdin bizi Aliiii, bitirdin bizi Aliiiii. Moralim feci bozuk. Sanırım bitti, umut kalmadı. Ben son CS'lerimi atayım :(

Son düzenleme:
KS
KS
dacar1010

dacar1010

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar heyçkırlıktan anlayan bir arkadaş yok mu ya? Valinin Twitter hesabını heçkleyip kar tatili haberini yayalım. (!)

Arkadaşlar Ali Yerlikaya abimiz açıklama yaparsa ve okullar tatil derse zil takacağım cama çıkıp "Ben bir eşşeğiiiiim" diye bağıracağım. Ah ve Vasip'im, üzümlü kekim...... O olsaydı şimdiden açıklamıştı okullar tatil diye.

Moralim aşırı bozuk tatil haberi açıklansın artık camdan kendimi atacağım.

Offff, hiç umudum kalmadı ya. Ali bitirdin bizi Aliiii, bitirdin bizi Aliiiii. Moralim feci bozuk. Sanırım bitti, umut kalmadı. Ben son CS'lerimi atayım :(
Ah, ah. Protesto edeceğiz, bu akşam valiliğe gelin.

Yukarı