İstanbul'da yaşamaktan memnun musunuz?

Ben çok severim ancak yatımız kundaklandıktan sonra bir daha yakınına gitmedim.



Bu bahsettikleriniz yalnızca zevklerle alakalı. İleride çalışıp kendi paranızı kazanmaya başladığınızda çok daha farklı düşüneceksiniz. Eğer iyi bir işiniz yok ise çalışıp eve para getirmek için çabalarken bakın bakalım onca trafiğin içinde o oyuna vakit yetecek mi, içmeye yetecek mi para.
Dostum senin yaş kaç acaba ? Nereden biliyorsun benim ne iş yaptığımı veya yapmadığımı da kendi paranı kazanmaya başlamak ile ilgili kalkıp burada bir baba bir amca statüsü ile konuşabiliyorsun ?

'' İleride çalışıp kendi paranızı kazanmaya başladığınızda çok daha farklı düşüneceksiniz. '' Bu yargıya nereden vardın gerçekten çok merak ettim. PP fotoğrafım küçük gösteriyor ve beni lise öğrencisi filan mı sandın acaba ? Hani bir gerekçen olmalı ki bana ilerde diyerek cümleler kurabiliyorsun. Cidden çok merak ettim :D
 
Dostum senin yaş kaç acaba? Nereden biliyorsun benim ne iş yaptığımı veya yapmadığımı da kendi paranı kazanmaya başlamak ile ilgili kalkıp burada bir baba bir amca statüsü ile konuşabiliyorsun?

" İleride çalışıp kendi paranızı kazanmaya başladığınızda çok daha farklı düşüneceksiniz. " bu yargıya nereden vardın gerçekten çok merak ettim. Pp fotoğrafım küçük gösteriyor ve beni lise öğrencisi filan mı sandın acaba? Hani bir gerekçen olmalı ki bana ileride diyerek cümleler kurabiliyorsun. Cidden çok merak ettim :D

Lise 2'ye gidiyorum ancak maddi açıdan babam iyi durumda olsa da yardımcı olmadığı için zorluk çekiyorum. Bu konuda bu şekilde konuştuğumun farkındayım. (pp de çok genc duruyorsunuz 😂) Kelimeleri doğru şekilde kullanmak da baba amca gibi konuşmak sayılmaz zannımca. Ayrıca yazdıklarım hakkında ileride benim de zorluk çekeceğimi düşünüyorum o yüzden kendi fikirlerimi yazıya döktüm.

(hatalı yazıp hemen düzelttim, ban yemem inş 🙂)
 
Son düzenleme:
Bayılıyorum İstanbul'a. Sorunları tabii ki var ama bence muhteşem bir şehir. Bu kadar mahvedilmeye çalışmasına rağmen hala güzelliğini koruması muhteşem bence. Ayrıca sıkıcı diğer şehirler(bence).
 
Hayatının tamamını İstanbul'da geçiren biri olarak çok severim, bir çok yönüyle harika bir şehir ancak insan, bir yerden sonra artık o sıkışıklığına, en yalnız anında bile hissettiğin o kalabalığa, havasındaki boğukluğa, gereksiz curcunaya katlanamıyor.

Ayrıca A'dan Z'ye her tür insanı rahatlıkla bulabileceğin bir şehir ve ülke nüfusunun 1/4'ünün burada toplanmış olması gibi ülkedeki negatifliğin, gerginliğin 1/4'ü de sadece burada maalesef.

Güzelim şehri mahveden o kadar çok unsur var ki, bu saydıklarım sadece 2 tanesi.
 
Fazla beton ve binaların çorba olduğu kesimlerden çok villaların bulunduğu sakin ve az bina olan kesimde oturduğumdan dolayı memnunum, diğer türlü İstanbul'da yaşanmaz.
 

Geri
Yukarı