İstanbul'daki en iyi sinema salonu?

Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar İstanbul ata şehir'de yaşıyorum ve sinemaya gitmek istiyorum daha önce gittim (Cinemaximum sinema) felan ama çok da kaliteli değildi. Neyse konumuza geçelim İstanbul'daki en iyi ve kaliteli sinema hangisidir? Bütçe ve yer sorun değil.

Mall Of İstanbul'da bulunan Cinetech sinemayı tavsiye ederim. Gayet güzeldir film izlerken çıt bile çıkmaz En azından ben şu ana kadar konuşan görmedim.

Mall Of İstanbul'da bulunan Cinetech sinemayı tavsiye ederim. Gayet güzeldir film izlerken çıt bile çıkmaz En azından ben şu ana kadar konuşan görmedim.
O şansına bağlı

O şansına bağlı
Birde eğer bir şeyler alacaksanız mısır, kola gibi Migros vb. bir yerlerden alın. Geçmenize izin veriliyor tabii kışın giderseniz ve montun içine saklarsanız bkz. 330ML kutu kola 4 TL gibi bir fiyattan satılıyor.

Evet ya arkadaşım bazıları var telefonla oynuyorlar sinemada böyle bir şey görmedim hiç gittiğim sinema da ama genellikle öyle diyorlar.Bu arada yorum için teşekkürler.

En kaliteli hangisi acaba? Hiç sinema da konuşmayan - görüntü ve sesleri kaliteli olan ve konforlu olan sinema yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…