Her yeri.
Her yeri.
Yapı stoğunun içler acısı hallerini yeterince iyi araştırdım. En iyimser haliyle 1.5 - 2 milyon kişi ölecek. Bu kadar zaiyatın olduğu yerde güvenli yer var mıdır?Sultanbeyli.
Gaziosmanpaşa.
Esenyurt.
Esenler.
Bağcılar.
Buralar iyi değil. Ama Üsküdar tarafı iyi bence ya.
Yapı stokunun içler acısı hallerini yeterince iyi araştırdım. En iyimser haliyle 1.5 - 2 milyon kişi ölecek. Bu kadar zaiyatın olduğu yerde güvenli yer var mıdır?
Gelecek facianın büyüklüğünü küçümsemeyin. "bence iyi ya" demek Üsküdar'daki yapı stokunun %80'inin 1955-2000 yılları arasında 99 yönetmeliğine uygun olarak yapılmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
Ben Ankara'da ikamet ediyorum. İstanbul depremini İstanbuk'dan daha çok düşündüğüm kesin.Üsküdar'da yaşamıyorum dostum sen yaşıyorsan daha bilgili olabilirsin. Ben sadece halama gittigimde görüyorum. Oturduğu yer çok güzel ama binaları evet biraz eski gibi duruyor ama Sultanbeyli'de daha çok kayıp çıkar Üsküdar'dansa emin olun.
Ben Ankara'da ikamet ediyorum. İstanbul depremini Istanbuk'den daha çok düşündüğüm kesin.
Küçükçekmece.
Güngören.
Zeytinburnu.
Bağcılar.
Büyükçekmece.
Silivri.
Beylikdüzü.
Avcılar.
Ve daha fazlası...
@pasha09, geçmiş olsun. Eşyanızı aldı mı? Sizin yerinizde olsam, kimseye bakmazdım çünkü yer fark etmeksizin, kimsede adamakıllı psikoloji kalmadı maalesef. En ufak durumda bile olay çıkarmayı becerebiliyorlar artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.