İstanbul'un en tehlikeli ilçeleri neresi?

Sultanbeyli.
Gaziosmanpaşa.
Esenyurt.
Esenler.
Bağcılar.
Buralar iyi değil. Ama Üsküdar tarafı iyi bence ya.
Yapı stoğunun içler acısı hallerini yeterince iyi araştırdım. En iyimser haliyle 1.5 - 2 milyon kişi ölecek. Bu kadar zaiyatın olduğu yerde güvenli yer var mıdır?

Gelecek facianın büyüklüğünü küçümsemeyin. "Bence iyi ya" demek Üsküdar'daki yapı stoğunun %80'inin 1955-2000 yılları arasında 99 yönetmeliğine uygun olarak yapılmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Yapı stokunun içler acısı hallerini yeterince iyi araştırdım. En iyimser haliyle 1.5 - 2 milyon kişi ölecek. Bu kadar zaiyatın olduğu yerde güvenli yer var mıdır?

Gelecek facianın büyüklüğünü küçümsemeyin. "bence iyi ya" demek Üsküdar'daki yapı stokunun %80'inin 1955-2000 yılları arasında 99 yönetmeliğine uygun olarak yapılmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Üsküdar'da yaşamıyorum dostum sen yaşıyorsan daha bilgili olabilirsin. Ben sadece halama gittigimde görüyorum. Oturduğu yer çok güzel ama binaları evet biraz eski gibi duruyor ama Sultanbeyli'de daha çok kayıp çıkar Üsküdar'dansa emin olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üsküdar'da yaşamıyorum dostum sen yaşıyorsan daha bilgili olabilirsin. Ben sadece halama gittigimde görüyorum. Oturduğu yer çok güzel ama binaları evet biraz eski gibi duruyor ama Sultanbeyli'de daha çok kayıp çıkar Üsküdar'dansa emin olun.
Ben Ankara'da ikamet ediyorum. İstanbul depremini İstanbuk'dan daha çok düşündüğüm kesin.

Ben Ankara'da ikamet ediyorum. İstanbul depremini Istanbuk'den daha çok düşündüğüm kesin.

Haklısınız o konuda İstanbul'da depremi çok da ipleyen yok açıkçası. Bizim bina da 20 senelik Allah yardımcımız olsun ne diyeyim zaten sağlam yapmıyorlar yeni binaları.

Küçükçekmece.
Güngören.
Zeytinburnu.
Bağcılar.
Büyükçekmece.
Silivri.
Beylikdüzü.
Avcılar.

Ve daha fazlası...

Hocam Büyükçekmece'de yaşıyorum Beylikdüzü'nde okuyorum, cidden yaşanılacak yerler değiller. Geçen AVM'de tanımadığım birisini arkadaşım sandım, yüzüne baktım yanıma gelip ne bakıyorsun falan dedi. Tehditvari bir şekilde konuştu, eşyamı almaya çalıştı. Artık cidden sıkıldım.

@pasha09, geçmiş olsun. Eşyanızı aldı mı? Sizin yerinizde olsam, kimseye bakmazdım çünkü yer fark etmeksizin, kimsede adamakıllı psikoloji kalmadı maalesef. En ufak durumda bile olay çıkarmayı becerebiliyorlar artık.

@pasha09, geçmiş olsun. Eşyanızı aldı mı? Sizin yerinizde olsam, kimseye bakmazdım çünkü yer fark etmeksizin, kimsede adamakıllı psikoloji kalmadı maalesef. En ufak durumda bile olay çıkarmayı becerebiliyorlar artık.

Sağ olun hocam. İlk önce aldı sonrasında ilerlemeye çalıştı, bende peşinden gittim, eşyamı vermesi gerektiğini yoksa güvenliğe haber vereceğimi söyledim. Zorda olsa geri aldım. Vallahi çok haklısınız hocam. Ülkenin gündeminden midir bilmem ama Türkiye'nin eski insanı neredeyse yok gibi.

@pasha09, tekrar tekrar geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle olay yaşamazsınız ve kimseyle elinizden geldiğince muhabbet, samimiyet kurmamaya çalışın çünkü ortamlar gerçekten berbat ve kimin ne olduğunu, olacağını bilemezsiniz. İşinizde, gücünüzde takılın. Milletin ne yaptığı sizi ilgilendirmesin, önünüze bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı