İstatistik mi YBS mi?

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Burası Kaman adı verilen bir ilçede ana kampüste değil bu yüzden yazmadım.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Deprem bölgesi ve küçük şehir olduğu için yazmadım.

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ - Küçük şehir
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ - Küçük şehir

Bunlar yukardaki 4'ü haricinde bu sıralama aralığına neredeyse garanti gelecek üniler. Ekleyeyim de sonra yanlış yönlendirme olmasın.
Nereyi yazdın hocam ayıptır sorması?

Hocam ben de emin değilim halen düşünüyorum içime sinmiyor buralar. Sözelde 50k yaptığım için orayı değerlendiririm diye düşünüyorum şimdilik.
Sözelde ne düşünüyorsunuz hocam 120k yaptım ben ama güzel bölümler olduğunu düşünmüyorum o yüzden çok bakmadım bile.

Hocam Ankara sizin için şehir dışı olacak orada masraflarınız ve özel olması çok zorlayabilir ailenizi.
Hocam yaşadığım şehir Antalya burada çok fazla seçeneğim yok zaten. Akdeniz ve Bilim dışında üniversite yok diyebiliriz Akdenizin puanları belli Bilim Üniversitesi ise hem çok sıcak baktığım bir yer değil hem de şehir merkezine ve yaşadığım muhite çok uzak dağın başında bildiğiniz.

Dostlar herkesin hayatına kimse karışamaz da mezuna kalmak çok çok zor bi şey yükselişte olan bi bölüm atıyorum bu sene girmediniz aksaray'a mezuna kalıp 100k çektiniz bölüm de talep yüksek olduğu için seneye 100k çekecek mantıklı karar verin buradan mezuna bırakıp 50k ya falan çekmeyecekseniz gerek yok bence bir an önce başlayın bölüme
Hocam İstinye kötü bir üniversite mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı