Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 30 Ekim 2020 #12 Tisho'dan al. Her tişörtümü kendim tasarladım bugüne kadar.
F FurkanGüler Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 430 30 Ekim 2020 #13 Adamlar kendi ülkelerine göre ucuz yapmışlar.(Tabi bize göre pahalı.)Bizim ülkede bir ünlünün tişörtü çıksa 200-300 Tl den aşağı olmaz.
Adamlar kendi ülkelerine göre ucuz yapmışlar.(Tabi bize göre pahalı.)Bizim ülkede bir ünlünün tişörtü çıksa 200-300 Tl den aşağı olmaz.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #14 qweqweee dedi: Bizde grupça CS:GO tişörtü bastırmıştık 40TL’ye. Basmatik Eki Görüntüle 720107 Genişletmek için tıkla... Hocam baskının kalitesi nasıl? Ben de arkadaşımla bu siteden Sweatshirt bastırmak istiyorum.
qweqweee dedi: Bizde grupça CS:GO tişörtü bastırmıştık 40TL’ye. Basmatik Eki Görüntüle 720107 Genişletmek için tıkla... Hocam baskının kalitesi nasıl? Ben de arkadaşımla bu siteden Sweatshirt bastırmak istiyorum.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #15 Rambo Okan Güler dedi: Hocam baskının kalitesi nasıl? Ben de arkadaşımla bu siteden Sweatshirt bastırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Baskısı iyiydi ama aceleye geldi. Fotoğraf hazır bulup direk attık. Altlara isimleri yazıp geçtik, kontrol etmedik. Fotoğrafın kalitesi düşükmüş yoksa baskı kalitesi iyiydi.
Rambo Okan Güler dedi: Hocam baskının kalitesi nasıl? Ben de arkadaşımla bu siteden Sweatshirt bastırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Baskısı iyiydi ama aceleye geldi. Fotoğraf hazır bulup direk attık. Altlara isimleri yazıp geçtik, kontrol etmedik. Fotoğrafın kalitesi düşükmüş yoksa baskı kalitesi iyiydi.