S Snncn.94 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar klasik bir konu olacak ama aşağıda belirtilen isteğe bağlı güncelleştirmeleri yapmalı mıyız? Yapsak ya da yapmasak herhangi bir durumla karşı karşıya kalır mıyız? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (32).png 56,8 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar klasik bir konu olacak ama aşağıda belirtilen isteğe bağlı güncelleştirmeleri yapmalı mıyız? Yapsak ya da yapmasak herhangi bir durumla karşı karşıya kalır mıyız?
Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 13 Nisan 2024 #2 Yapılmamalı. Yerine ilgili sürücülerin güncel versiyonları manüel veya donanımların resmi uygulamaları aracılığıyla yüklenmeli. Windows Update eski veya hatalı sürücü yükleyebilir.
Yapılmamalı. Yerine ilgili sürücülerin güncel versiyonları manüel veya donanımların resmi uygulamaları aracılığıyla yüklenmeli. Windows Update eski veya hatalı sürücü yükleyebilir.
kawkaa37 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 Eğer yaparsan PC'n daha sağlıklı ve güncel olur.
4 456388 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1.057 Çözümler 2 13 Nisan 2024 #4 Format sonrası gereken tüm driverları ordan kuruyorum sakıncasını görmedim. Tek, tek bakıp karar verebilirsin.
Format sonrası gereken tüm driverları ordan kuruyorum sakıncasını görmedim. Tek, tek bakıp karar verebilirsin.