Steam İstek listem nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 1_1.png
    1_1.png
    97,1 KB · Görüntüleme: 14
  • 2_2.png
    2_2.png
    82,4 KB · Görüntüleme: 14
Bu cümle ya abartmak için kurulur ya da cahillikten kurulur. Eğer Cyberpunk şu an çıkmış olsa Legend of Zelda varken yine ödül alamazdı.

Aynı yıl mı çıktılar sayın akıllı arkadaşım... Şu anki bulunduğu şekilde çıksaydı dedim. 3 yıl önce çıkan oyun bu yıl çıksın mı dedik?

Cyberpunk 2020 sonunda çıkması sebebiyle 2020 oyunlarını kaçırdı. 2021 yılında yılın oyununda "It Takes Two" aldı.

Terbiyesiz saygısız yorumlar yapıp, rastgele hakaret ediyorsunuz. İnsanın canını sıkıyorsunuz.

Cyberpunk 2020 sonunda çıkması sebebiyle 2020 oyunlarını kaçırdı. 2021 yılında yılın oyununda "It Takes Two" aldı.
GOTY ödülü sadece Game Awards tarafından verilmiyor. Herhangi bir yerde Game Awards diye belirtmemişsiniz de. Oyunu rahatça 2020 sınırları içerisinde değerlendirebiliriz ve bu durumda Last of Us, Ghost of Tsushima gibi rakipler karşısında yine çok şansı olmazdı. Game Awards açısından bakarsak 2021 oyunun sayılıyor ve o yıl kimin kazandığını zaten kendiniz söylemişsiniz.
Terbiyesiz saygısız yorumlar yapıp, rastgele hakaret ediyorsunuz. İnsanın canını sıkıyorsunuz.
Hangi noktada hakaret ettim veya saygısızlık ettim? abartmak, cahillik, Cyberpunk vs. bu kelimelerin hiçbiri hakaret değil. Öte yandan baktığımızda bilerek doğrudan saldırgan bir cümle kurmadım. Çünkü o cümleyi yazarken neyi düşünerek yazdığınız tam anlamıyla belli değildi ve belirsiz bir şey üzerinden doğrudan hedef gösteren bir cümle kurmam da doğru olmazdı.
Aynı yıl mı çıktılar sayın akıllı arkadaşım... Şu anki bulunduğu şekilde çıksaydı dedim. 3 yıl önce çıkan oyun bu yıl çıksın mı dedik?
Cümlenizi tekrar okuduğumda bu durumu fark etmiş fakat düzgün şekilde tartışırız ve ben bu yanlış anlamamı sonradan düzeltirim diyordum fakat agresif bir tavır sergileyeceğinizi hiç düşünmemiştim hocam :(

Geri
Yukarı