İstekleri Alalım: Technopat - Computex 2023 Gezisi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Computex 2023 için Tayvan'ın başkenti Taipei'ye gideceğiz arkadaşlar. Fuar özellikle bizim sevdiğimiz masaüstü bilgisayarlar, laptoplar, çevre birimleri ve donanım açısından çok zengin. Özellikle fuarda şu da varmış, ya da ben bunu merak ediyorum ama size nasıl söylesem diye düşündüğünüz bir konu, bir istek, bir yorum olursa, burada da paylaşabilirsiniz.

Sitede Computex 2023 arşivleri kategorisine haber ve makale, video makaleleri gireceğiz, YouTube ve diğer kanallarda da kısa videolar yayınlayacağız.

30 Mayıs - 2 Haziran 2023 arasında etkinlik. Sitesi de bu: COMPUTEX TAIPEI Bir aksilik olmazsa ben de @Recep Baltaş da orada olacağız.

Her ne kadar kule sogutucular günümüzde pek sevilmesede sıvı sogutma tercih edilsede şahsen kendim kalıplı büyük kule sogutucu hayranıyımdır bundan dolayı benim istegi Noctua'nın standını gezip bilgi vermeniz yeni nesil 140mm fanlarını ve 3. nesil D15 prototipini sergiliyorlar detayli bilgi almak isterim bunun hakkında tabii bir de Seasonic'in standini gezmeniz bunu da isterim açıkçası şimdiden teşekkür ederim :)

Geri
Yukarı