Black Mesa Çalışanı
Hectopat
Sinir bozukluğundan dolayı olabilir. Nefretini veya sinirlendiğin şeyleri bir kağıda yazıp çöpe at veya bir yerde kendi kendine konuş. Belki gülmeyi engelleyebilir.
evrimagaci.org
Aynısını yazdığımda denedim daha çok gülüyorum dedin?
Hocam bu bir yandan da iyi birşey değil mi? Sizle gerçekten tanışmak/vakit geçirmek isteyenler dışındaki insanlar psikolojinizin bozuk olduğunu düşünüp uzak durur örn. Sizle sadece kafasını dağıtmak isteyenlere karşı falan.Sebepsiz yere gülüyorum mesela dün bana kızın birisi adres sordu, ben de tarif ediyordum o sırada gülmeye başladım. Bu ciddi ortamlarda da oluyor mesela dün denemem vardı sınıfta 6-7 kişi falanız yarısına gelmeden gülmeye başladım. Nasıl engelleyebilirim?
Genelde ilaç yazılır bu tür şeylere bana da oluyor etrafımdakilere açıklıyorum böyle böyle hastalık var diye.Sebepsiz yere gülüyorum mesela dün bana kızın birisi adres sordu, ben de tarif ediyordum o sırada gülmeye başladım. Bu ciddi ortamlarda da oluyor mesela dün denemem vardı sınıfta 6-7 kişi falanız yarısına gelmeden gülmeye başladım. Nasıl engelleyebilirim?
Sebepsiz yere gülüyorum mesela dün bana kızın birisi adres sordu, ben de tarif ediyordum o sırada gülmeye başladım. Bu ciddi ortamlarda da oluyor mesela dün denemem vardı sınıfta 6-7 kişi falanız yarısına gelmeden gülmeye başladım. Nasıl engelleyebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.