İsteksiz gülme nasıl engellenir?

• Konuyu başlatan Egqe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.539
Bazen kendimi tutabilsem bile bende de oluyor. Sanırım bu rahatsızlıktan bende de var. Ayrıca bunun bir hastalık olduğunu gördüm. Ne kadar doğru bilmiyorum ancak ben doktora gideceğim.

Hatırladığım kadarıyla eskiden bende de bu durum vardı. O zaman bu durumu bırakmak istiyordum şimdi ise geri arıyorum. Cenaze evi vb. gibi yerlerde sıkıntı olabiliyor. Zamanında ben de çok kafaya takıyordum, ama bir süreden sonra geçti. Sizin de geçer inşallah.

Sebepsiz yere gülüyorum mesela dün bana kızın birisi adres sordu, ben de tarif ediyordum o sırada gülmeye başladım. Bu ciddi ortamlarda da oluyor mesela dün denemem vardı sınıfta 6-7 kişi falanız yarısına gelmeden gülmeye başladım. Nasıl engelleyebilirim?
Hocam bu bir yandan da iyi birşey değil mi? Sizle gerçekten tanışmak/vakit geçirmek isteyenler dışındaki insanlar psikolojinizin bozuk olduğunu düşünüp uzak durur örn. Sizle sadece kafasını dağıtmak isteyenlere karşı falan.

Sebepsiz yere gülüyorum mesela dün bana kızın birisi adres sordu, ben de tarif ediyordum o sırada gülmeye başladım. Bu ciddi ortamlarda da oluyor mesela dün denemem vardı sınıfta 6-7 kişi falanız yarısına gelmeden gülmeye başladım. Nasıl engelleyebilirim?
Genelde ilaç yazılır bu tür şeylere bana da oluyor etrafımdakilere açıklıyorum böyle böyle hastalık var diye.

Bende de var ciddi kalamıyorum her ortamda her harekette istemsizce dakikalarca gülebiliyorum güldüğümde de herkes ciddi olsa bile ben kendimi tutamıyorum.

İçinden kendi kendine kız bu önemli bir konu gülmemelisin diye o zaman gülmezsin. Ya da tutamadıysan elini yüzüne doğru götür burnunu kaşır gibi yap hafif gülümse karşıdaki bir şey anlamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı