İstemediğim halde kursa gönderiliyorum

Dadesutan

Hectopat
Katılım
9 Ağustos 2020
Mesajlar
431
Çözümler
3
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kara kılıç Ustası
16 yaşındayım. Hafızlık yaptım. İsteyerek yaptım bu arada. Ama beni istemediğim halde Arapça okutuyorlar.(babam) Hani kurs iyi olsa bir şey demeyeceğim. Günde 10 saat ders yapıyoruz. Cübbe, şalvar ve sarık takmak mecburi. Saçlar 5 numaradan aşağı olmalı. Yaz kış kollu atlet ve dize kadar don giymek zorundayız. Teneffüsler az. Ayrıca çok yobazlar. Ne yapmalıyım? (Şu an dışarı çıkıyorum hemen cevap veremeyebilirim)
 
16 yaşındayım. Hafızlık yaptım. İsteyerek yaptım bu arada. Ama beni istemediğim halde arapça okutuyorlar.(babam) hani kurs iyi olsa bir şey demeyeceğim. Günde 10 saat ders yapıyoruz. Cübbe, şalvar ve sarık takmak mecburi. Saçlar 5 numaradan aşağı olmalı. Yaz kış kollu atlet ve dize kadar don giymek zorundayız. Teneffüsler az. Ayrıca çok yobazlar. Ne yapmalıyım? (şu an dışarı çıkıyorum hemen cevap veremeyebilirim)

Öldürecek değiller ya gitmiyorum diye karşı çık.
 
Babanı aileni tanımadan buna yorum yapmak zor. Örnek veriyorum bizim ailede bir zorlama olay olsa, bir söz yükseltmeye olay iptal olur. Baban şiddet uygulamıyor, anlayışlı biriyse durumu bize değil ona anlat. Tam tersi ise, üzgünüm.
Anlayışlı değil maalesef.
 
Nasıl atılabilirim? Taktik verir misiniz?

Yobaz birileri dediniz. Zorlarına gidecek hareketler yapın. Bu tür kurslarda en nefret edilen şey kaçmak olur ama bu tam çözüm olur mu bilemem. En iyisi bunu ailenizden biri ile ciddi ciddi konuşun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı