zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #21 Everythink dedi: Gece plağı için. Gece plağı için Gözden en az 600 lira çıkarman lazim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil en azından biraz azaltsın. Coda dedi: Ben de istemsizce dudaklarımı parçalıyorum galiba stresten oluyor. Genişletmek için tıkla... Johan profilini gördüm direk mutlu oldum hocam. Şu ülkede stressiz olmamak imkansız bir şey hocam bu durumda çok zor. Son düzenleme: 14 Ağustos 2022
Everythink dedi: Gece plağı için. Gece plağı için Gözden en az 600 lira çıkarman lazim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil en azından biraz azaltsın. Coda dedi: Ben de istemsizce dudaklarımı parçalıyorum galiba stresten oluyor. Genişletmek için tıkla... Johan profilini gördüm direk mutlu oldum hocam. Şu ülkede stressiz olmamak imkansız bir şey hocam bu durumda çok zor.
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 14 Ağustos 2022 #22 zuse dedi: Sorun değil en azından biraz azaltsın. Johan profilini gördüm direk mutlu oldum hocam. Şu ülkede stressiz olmamak imkansız bir şey hocam bu durumda çok zor. Genişletmek için tıkla... Kendi açımdan stresimi azaltan bir şey ya da birileri olmaması baya kötü. Delirmeye doğru gidiyorum sanırım.
zuse dedi: Sorun değil en azından biraz azaltsın. Johan profilini gördüm direk mutlu oldum hocam. Şu ülkede stressiz olmamak imkansız bir şey hocam bu durumda çok zor. Genişletmek için tıkla... Kendi açımdan stresimi azaltan bir şey ya da birileri olmaması baya kötü. Delirmeye doğru gidiyorum sanırım.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #23 Coda dedi: Kendi açımdan stresimi azaltan bir şey ya da birileri olmaması baya kötü. Delirmeye doğru gidiyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Sizi çok iyi anlıyorum hocam bende aynı şekilde maalesef.
Coda dedi: Kendi açımdan stresimi azaltan bir şey ya da birileri olmaması baya kötü. Delirmeye doğru gidiyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Sizi çok iyi anlıyorum hocam bende aynı şekilde maalesef.