İstemsizce eğilmek

El sıkışmaktan çok daha iyi bir selamlaşma yöntemi bence.
Çok daha saygın duruyor.

Takmayın hocam popüler kültür kölesidir. Sigma editi izleyip aynanin önünde değişik yüz hareketleri yapıp okulda kızları zorbalayip kendini Tomas Shelby zannetmiyorsa ben de neyim. Anime izlemek ayıp da değil bir kere ben kendim şahsen birkaç defa anime izledim. Şahsen salak saçma Türk dizileri yerine animeler gayet iyi abartılmadığı sürece izlenmesinde hiç problem yok. Bir de insanları anime için yargılayan kişiler genelde Kurtlar Vadisi izleyip kendilerini Polat Alemdar Süleyman Çakır zannediyorlar ya ben de buna uyuz oluyorum. Çime dokun diyen arkadaşların 10 milyondan fazla Shaco puanı olan insanlardan farkı olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Takmayın hocam popüler kültür kölesidir. Sigma editi izleyip aynanin önünde değişik yüz hareketleri yapıp okulda kızları zorbalayip kendini Tomas Shelby zannetmiyorsa ben de neyim. Anime izlemek ayıp da değil bir kere ben kendim şahsen birkaç defa anime izledim. Şahsen salak saçma Türk dizileri yerine animeler gayet iyi abartılmadığı sürece izlenmesinde hiç problem yok. Bir de insanları anime için yargılayan kişiler genelde Kurtlar Vadisi izleyip kendilerini Polat Alemdar Süleyman Çakır zannediyorlar ya ben de buna uyuz oluyorum. Çime dokun diyen arkadaşların 10 milyondan fazla Shaco puanı olan insanlardan farkı olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Bende anime izliyorum bu kadar laf atmanın manası yok :D sadece beni kötülemek istemişsin

Bana popüler kültür kölesi diyerek ön yargılı davranıyorsun

Bu arada mcgregor daha iyi.

Bende anime izliyorum bu kadar laf atmanın manası yok :D sadece beni kötülemek istemişsin

İnsanların konusuna birazcık çime dokun diyerek giren bir kişinin ön yargı konusunda bu kadar düşünceli olucağını düşünmezdim açıkçası 😀. Ufc konusunda konuşmak isterseniz konuşabiliriz ama konuyu işgal etmemiz doğru olmaz. Tek diyeceğim insanları konuya göre yargılamanızın üstüne beni ön yargılı bir insan olarak lanse etmenizde gerçekten çok komik. İyi forumlar dilerim.

İnsanların konusuna birazcık çime dokun diyerek giren bir kişinin ön yargı konusunda bu kadar düşünceli olucağını düşünmezdim açıkçası 😀. Ufc konusunda konuşmak isterseniz konuşabiliriz ama konuyu işgal etmemiz doğru olmaz. Tek diyeceğim insanları konuya göre yargılamanızın üstüne beni ön yargılı bir insan olarak lanse etmenizde gerçekten çok komik. İyi forumlar dilerim.
Hocam elinize sağlık çok iyi konuşmuşsunuz.

Anime izlemiyor olmam ara sıra manga okumuyorum demek değil. Kapaktaki Black Lagoon'dan Revy değil mi?

İnsanların konusuna birazcık çime dokun diyerek giren bir kişinin ön yargı konusunda bu kadar düşünceli olacağını düşünmezdim açıkçası 😀. UFC konusunda konuşmak isterseniz konuşabiliriz ama konuyu işgal etmemiz doğru olmaz. Tek diyeceğim insanları konuya göre yargılamanızın üstüne beni ön yargılı bir insan olarak lanse etmenizde gerçekten çok komik. İyi sosyaller dilerim.

Çime dokunun yazdığımı sanmıyorum sadece sosyalleşin yazın demişim isterseniz UFC konusu açın tartışalım iyi forumlar.

Mesela birisini uğurlarken, teşekkür ederken, selamlar iken istemsizce eğiliyorum ve bu insanlara garip geliyor. Japon değilim ama cidden garip bir alışkanlık. Bu alışkanlığa sahip başkaları var mı?

Eki Görüntüle 2255374
Bende de kamburluk vardı, kuzenim bana "Sen zaten normalde biraz eğik duruyorsun" demişti. Fiziksel olarak rahatsızlık vermiyorsa boş verin hocam, Mevlana da eğilirmiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı