İstenen liseyi 0.04 puanla kaçırdıktan sonra girilir mi?

alonewolff

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam ben Mersin'de LGS'ye girdim. Mersin'de toplam 25 bin kişi sınava girdi. İstediğim lise İçel Anadolu lisesi ve taban puanı 454.46 ama ben 454.42 aldım. Ek kontenjan için tercihte burayı yazdım. Sizce girme ihtimalim ne kadar? (yüzdeliğim 3.61 ve okulun yüzdeliği 3.60)

Son düzenleme:
Keşke 1.sıraya koysaydınız öyle gelme ihtimali daha yüksek olabilirdi.

Hayır hocam zaten 1. ye yazdım ama çıkmadı. 0.04 puanla kaçırdım. Şimdi ek kontenjanlar için tercih yaptım. 2. tercih diye ona dedim yani.

Önemli dostum nasıl önemli değil 1.sıraya yazdigi liseye yerlesirse 2.ye bakılmaz bile.

Zaten 1. ye yazdım. 2. tercih diye ek kontenjana dedim.

Son düzenleme:
Selam ben Mersin'de LGS'ye girdim. Mersin'de toplam 25 bin kişi sınava girdi. İstediğim lise İçel Anadolu lisesi ve taban puanı 454.46 ama ben 454.42 aldım. Ek kontenjan için tercihte burayı yazdım. Sizce girme ihtimalim ne kadar? (yüzdeliğim 3.61 ve okulun yüzdeliği 3.60)

Kral ne yaptın hangi lisedesin şu an?

3 kişilik ek kontenjan açıldı, ilk sırada girdim. Artı olarak fen sorusu iptal edilince 459'a yükseldi puanım. Sağ ol sorduğun için. İçel Anadolu Lisesi'ndeyim.

Ben de İçel Anadolu Lisesi'ndeyim şu anda. 27 dönemindeyim. Instagram'ın varsa verebilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı