pes_imist Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 9 sınıfa yeni geçtim. İstediğim okulda 1 kişilik kontenjan gözüküyor. Şu an nakil başvurusu yapabilir miyim?
9 sınıfa yeni geçtim. İstediğim okulda 1 kişilik kontenjan gözüküyor. Şu an nakil başvurusu yapabilir miyim?
SCREVV21 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 pes_imist dedi: 9 sınıfa yeni geçtim. İstediğim okulda 1 kişilik kontenjan gözüküyor. Şu an nakil başvurusu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Velinin E-devlet nakil sistemine girip bakmanız lazım tercih yapın açıksa zaten gelicektir
pes_imist dedi: 9 sınıfa yeni geçtim. İstediğim okulda 1 kişilik kontenjan gözüküyor. Şu an nakil başvurusu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Velinin E-devlet nakil sistemine girip bakmanız lazım tercih yapın açıksa zaten gelicektir
pes_imist Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #4 Wmir dedi: Evet yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam başvuru yapmak istiyorum ama hiçbir okul çıkmıyor. pes_imist dedi: Hocam başvuru yapmak istiyorum ama hiçbir okul çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Çok özür diliyorum başvuru ili seçmemişim pes_imist dedi: Hocam başvuru yapmak istiyorum ama hiçbir okul çıkmıyor. Çok özür diliyorum başvuru ili seçmemişim Genişletmek için tıkla... Galiba yaptım hocam kabul ediyor musunuz dedi bende evet dedim sayfayı yeniden yükledi oldu dimi. Dosya Ekleri resim_2024-09-05_232838769.png 24,7 KB · Görüntüleme: 37
Wmir dedi: Evet yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam başvuru yapmak istiyorum ama hiçbir okul çıkmıyor. pes_imist dedi: Hocam başvuru yapmak istiyorum ama hiçbir okul çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Çok özür diliyorum başvuru ili seçmemişim pes_imist dedi: Hocam başvuru yapmak istiyorum ama hiçbir okul çıkmıyor. Çok özür diliyorum başvuru ili seçmemişim Genişletmek için tıkla... Galiba yaptım hocam kabul ediyor musunuz dedi bende evet dedim sayfayı yeniden yükledi oldu dimi.