Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta. İmg" kullandım.

Stock
Tamamdır. TWRP derlememimi istiyorsunuz? Önce elinizde olan TWRP imajını yükleyip test edin. Sorun yoksa uğraşmamıza gerek yoktur.

Infinix Hot 20i için TWRP yükledim fakat TWRP ekranı açılıyor ama ekran öyle TWRP ekranıyla kalıyor. Asıl TWRP açılmıyor.

Infinix Hot 20i için TWRP yükledim fakat TWRP ekranı açılıyor ama ekran öyle TWRP ekranıyla kalıyor. Asıl TWRP açılmıyor.

Açılış ekranından mı bahsediyorsunuz? Bende de farklı bir cihazda oluyordu ses açma tuşuna TWRP ekranı gelene kadar basıyordum geliyordu olmazsa farklı bir TWRP sürümü varsa deneyebilirsiniz.

İsteyen kişiler için TWRP derleyebilirim. Ama! Sizden 4 tane beklentim olur.
1; sabır.
2; elinizde varsa stock recovery imajı.
3; ayrıntılı cihaz bilgisi.
4; bu işin tam garantili olmadığını bilmeniz.
Garanti vermesem de cihazınızın brick olma ihtimali oldukça düşüktür (%1 gibi). Sorun olursa bunlar sadece TWRP'nin çalışması ile alakalı olabilir. Yani hafıza okumama gibi benzer sorunlar. Onun haricinde brick olma ihtimali yukarıda dediğim gibi (garanti vermesemde!) %1 (sebebi; profesyonellerin oluşturduğu cihaz ağacı jeneratörlerini kullanmam). İsteyenler buradan ulaşsın. Yardımcı olurum. Ayrıca konuşmalarda (rica ederim) kibar olun.

General Mobile GM 21 Pro G700 modeli için yapabilir misiniz? (işlemci: MediaTek Helio G90, stock recovery elimde yok)

Açılış ekranından mı bahsediyorsunuz? Bende de farklı bir cihazda oluyordu ses açma tuşuna TWRP ekranı gelene kadar basıyordum geliyordu olmazsa farklı bir TWRP sürümü varsa deneyebilirsiniz.
Evet açılış ekranı gözüküyor ama öyle kalıyor install wipe falan ekranı gözükmüyor

General Mobile GM 21 Pro G700 modeli için yapabilir misiniz? (işlemci: MediaTek Helio G90, stock recovery elimde yok)
Bilgisayarınız varsa kolayca Stock recovery yedeği alabilirsiniz. Yada internetten sizde yüklü sürümün Stock ROM dosyasını indirip alabilirsiniz.

Tamamdır. TWRP derlememimi istiyorsunuz? Önce elinizde olan TWRP imajını yükleyip test edin. Sorun yoksa uğraşmamıza gerek yoktur.
Fastboot flash recovery recovery.img yazıyorum write kısmı failed başarısız çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı