Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tek fstab değil ayrıca boardconfig. Mkdaki bölüm boyutları uyuşmaz ise hasar bırakabilir.

Ama şimdi değil. Yarın.

Dostum Build etme yapmıyoruz burada. Zaten stok recoveryden board dosyasını alıp portlanacak dosyaya atıyoruz. Port yapmasını bilmiyor isen her şeye atlama.

Hocam fstab gibi bağlantılarda sıkıntılar varmış diye biliyorum riskli bir işlem ama eğer olacaksa deneyebilirsiniz.
Drive

Mesajı kaydettim eve geçince bakacağım.

Dostum Build etme yapmıyoruz burada. Zaten stok recoveryden board dosyasını alıp portlanacak dosyaya atıyoruz. Port yapmasını bilmiyor isen her şeye atlama.

Mesajı kaydettim eve geçince bakacağım.
🤦🏻‍♂️ Port nasıl yapılacağını biliyorum. Ayrıca port sırasında sadece split klasöründeki recovery.img-board (ada göre) dosyası boş ve farlılık yaratmayan işlevsiz bir dosya. Ayrıca kullanılacak imajın bu tip yapılarına bu şekilde müdahale edilemeyeceğinide biliyorsundur bence ;) (ve de bu şekilde asla müdahale edilemez zaten biliyorsundur...). Farklı bir twrp manifesti ile yaratılmış ve daha kendi için bile yayımlanmış manifesti olan android sürümü ile iş yapıyorsun. Sen bilirsin ben karışmam vallahi hiç. Ayrıca kibar ol. Galiba konunun ilk mesajında dediğimi okumamışsın sanırım.

Hocam fstab gibi bağlantılarda sıkıntılar varmış diye biliyorum riskli bir işlem ama eğer olacaksa deneyebilirsiniz.
Drive
Eğer cihaz brick olursa rica ederim söyleyin ;)

Son düzenleme:
@461368 bilmem hatırlıyormusun... Daha önce MT Manager uygulamasını kullanıp super bölümünü kopyalayıp dosya özelliklerinden bir ekran görüntüsü istemiştim. Şimdi yine aynı şeyi yapacağız ama biraz daha farklı şekilde. Bu sefer system, vendor, product, odm, preload ve oem bölümlerini kopyalayıp ayrı ayrı dosya özelliklerinin görüntülendiği ekran görüntüleri gerekli. Ve umarım bu son isteğim olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı