Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Son olarak bunu deneyin hocam. OrangeFox bu çalışır ise TWRP'ye dönüştüreceğim.

Yok çalışmadı telefonu normal şekilde açtım ama ekran gelmedi fakat 5 saniyeliğine bilgisayarda sma53 cihazını gördü ama sadece sd kartı gördü sonrasında pc görmedi. (İlk açılış normal açıldı recovery moda geçtiğimde bunlar oldu)

Son düzenleme:
Yok çalışmadı telefonu normal şekilde açtım ama ekran gelmedi fakat 5 saniyeliğine bilgisayarda sma53 cihazını gördü ama sadece SD kartı gördü sonrasında PC görmedi.

Uevent dosyası yüzünden oluyor. Diğerlerinde atmamıştım. Exyons gerçekten uğraştırıyor, sdm ya da MTK olsa çoktan çalışmıştı.

Umarım bir değişiklik olur bu sefer.

Uevent dosyası yüzünden oluyor. Diğerlerinde atmamıştım. Exyons gerçekten uğraştırıyor, sdm ya da MTK olsa çoktan çalışmıştı.

Umarım bir değişiklik olur bu sefer.

Maalesef hocam az öncekiyle aynı sonucu aldım.

Bu çalışma yardımcı olabilir mi size acaba farklı olarak geçiyor ama belki yardımcı olur https://forum.xda-developers.com/t/samsung-m33-recovery-twrp-testing-15-april-2023.4575919/

Şimdi denedim bootloopa giriyor hocam bu Android 12 için olduğundandır belki de.
@364809

Tamamdır.

Redmi Note 11S için yapabilirmisin.
Rom dosyasında recovery.img yok sadece boot.img buldum onu paylaşıyorum.
Şuanda kullandığım MIUI13.0.5 (RKETRXM)
Maalesef cihazın recovery imajı gerekli. Cihazın bootloader kilidi açık ve bilgisayarınız var ise şu tool ile yedekleyebilirsiniz; GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool
Eğer kullanımından ve kurumundan anlamazsanız söyleyin yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı