YZBruh
Hectopat
- Makaleler
- 10
recovery2 dosyasınıda çıkartın.Hocam benim cihazda vendor_boot yokmuş. Tüm Partition'ların listesi hangisi lazımsa vereyim.
Tamamdır hocam Build. Prop'uda çıkarıyorum.
recovery2 dosyasınıda çıkartın.Hocam benim cihazda vendor_boot yokmuş. Tüm Partition'ların listesi hangisi lazımsa vereyim.
Tamamdır hocam Build. Prop'uda çıkarıyorum.
Recovery2 dosyasınıda çıkartın.
Birde boot2recovery2 dosyasınıda çıkartın.
Ekran açılıyor fakat böyle kalıyor ama sayfası açılmıyorYok size demiyorum. Ama siz recovery imajı atın.
Cihazda vendor_boot mevcutsa paylaşırmısınız?
Hızlı olurmusunuz?
Ayrıca linux çalıştırmak için bilgisayar şart değil.
Ayrıca telefonun /system bölümündeki build.prop dosyasınıda gönderin.
Hayır Stock recovery imajını gönderin.Ekran açılıyor fakat böyle kalıyor ama sayfası açılmıyor
PC de maalesef silinmiş recovery.img nasıl çıkarılırdıHayır Stock recovery imajını gönderin.
mtk client ile:How to use MTK Client to backup Mediatek firmwarePC de maalesef silinmiş recovery.img nasıl çıkarılırdı
Şuan o cihazda Stock recovery yüklü değil. O yüzden çıkmaz maalesef. İnternetten android sürümünüze göre uygun Stock rom dosyasını indirip ondan çıkartmanız gerekiyor.PC de maalesef silinmiş recovery.img nasıl çıkarılırdı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.