Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben TWRP'siz rootlamıştım cihazımı Bootloader kilidini de ADB'siz açmıştım mümkünatı var ama tabii ki başka yazılımlar ile olduğunu düşünüyorum.
 
Olup olmadığını deneyin ve görün :)

Olup olmadığını nasıl deneyeceğimi siz açıklayacaksınız. Sonuçta olduğunu bana siz söylediniz. Edebiyat gibi şeyler yapmadan açıklarsanız elimde Mi Note 10 Lite var 1 tane. Evde bir yerde saklı. Bulup deneyeceğim.
 
Olup olmadığını nasıl deneyeceğimi siz açıklayacaksınız. Sonuçta olduğunu bana siz söylediniz. Edebiyat gibi şeyler yapmadan açıklarsanız elimde Mi Note 10 Lite var 1 tane. Evde bir yerde saklı. Bulup deneyeceğim.
Platform Tools indirin fastboot.exe sağ klik ile yönetici olarak çalıştır. Veee adb.exe sil ;)
 
Hocam build işlemi ne kadar sürüyor?
Uzun....

TWRP haricinde OrangeFox Recovery de yapabilir misiniz?
Tabiikide

@461368 Termux veya diğer herhangi bir terminal uygulaması gibi bir terminale gidin ve
su
dd if= /dev/block/bootdevice/by-name/super /sdcard/super.img yazın. Eğer olmazsa, dd if= /dev/block/platform/bootdevice/by-name/super /sdcard/super.img buda olmazsa dd if= /dev/block/platform/bootdevice/by-name/super /sdcard Ve hızlı olun lütfen. Komutların hiç biri çalışmaz ise söyleyin. Başka bir komut kullanacağız çünkü.

Uzun....


Tabiikide

@461368 Termux veya diğer herhangi bir terminal uygulaması gibi bir terminale gidin ve dd if= / dev/block/ bootdevice /by-name/super of / sdcard/super.img yazın. Ve hızlı olun lütfen
Ve root gereklidir.

TWRP recovery nedir?
TeamWin Recovery Project demektir. Cihazın kendi Stock recovery sine göre çok daha özellikli ve kalitelidir.

@461368 hızlı olun.

@461368 hızlı olun
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı