Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayardan deniyorum.

@461368 cihaz üzerinde şu komutları çalıştırın (Termux veya benzeri bir uygulama ile)
su
cd
ls -lah /dev/block/bootdevice/by-name/
dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/recovery of=/sdcard/recovery.img
Çıktıları ve dosyaları bana ulaştırın.
NOT: şu komutu ile root izni istenecektir.

Ooo hemen!

Tabiikide mümkün. Fakat cihazda en fazla Android 12.1 yüklü ise mümkün.
@YZBruh dosya çıkmadı
Google Drive:TCL 10 SE ÇIKTI2 - Google Drive

Son düzenleme:
İsteyen kişiler için TWRP derleyebilirim. Ama! Sizden 4 tane beklentim olur.
1; sabır.
2; elinizde varsa stock recovery imajı.
3; ayrıntılı cihaz bilgisi.
4; bu işin tam garantili olmadığını bilmeniz.
Garanti vermesem de cihazınızın brick olma ihtimali oldukça düşüktür (%1 gibi). Sorun olursa bunlar sadece TWRP'nin çalışması ile alakalı olabilir. Yani hafıza okumama gibi benzer sorunlar. Onun haricinde brick olma ihtimali yukarıda dediğim gibi (garanti vermesemde!) %1 (sebebi; profesyonellerin oluşturduğu cihaz ağacı jeneratörlerini kullanmam). İsteyenler buradan ulaşsın. Yardımcı olurum. Ayrıca konuşmalarda (rica ederim) kibar olun.

Usta hızır gibi yetiştin, şu an Redmi Note 8 Pro için TWRP arıyorum sistem Magisk modülü yüzünden bootloopa girdi TWRP'den kaldırmaya çalışıyorum ama dosya isimleri enkripte ve TWRP'de dekripte özelliği yok. Bir el atabilir misin?

Usta hızır gibi yetiştin, şu an Redmi Note 8 Pro için TWRP arıyorum sistem Magisk modülü yüzünden bootloopa girdi TWRP'den kaldırmaya çalışıyorum ama dosya isimleri enkripte ve TWRP'de dekripte özelliği yok. Bir el atabilir misin?
Dosya isimleri encrypt de derken? Konuyu daha iyi açabilir misin? Telefonda şifrelememi mevcut.

Kusura bakmayın hocam unutmuşum yeni gördüm.

Cihaz bilgileri.

Samsung Galaxy m21.

SM-M215F/DSN

Android 12.

Stock recovery:
AP MD5 dosyasının içerisinden çıkarttım galiba olur.
recoverycwb1.img.rar
Geri dönüş yapacağım.

Bu komutu termux üzerinden yazdığımda telefon kafayı yiyiyor "dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/recovery"

dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/recovery yazdığımda olanlar

benim videolar gelmiyor demekki drive yüklüyorum

Hocam delirdi telefon hahahaha
Biraz tuhaf ama neyse..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı