Cihazda yüklü sürüm koduna kadar uyumlu olmalıdır. Bunu unutmayın. Aksi halde cihaz brick olabilirKusura bakmayın hocam unutmuşum yeni gördüm.
Cihaz bilgileri.
Samsung Galaxy m21.
SM-M215F/DSN
Android 12.
Stock recovery:
AP MD5 dosyasının içerisinden çıkarttım galiba olur.
recoverycwb1.img.rar
Cihazda yüklü sürüm koduna kadar uyumlu olmalıdır. Bunu unutmayın. Aksi halde cihaz brick olabilir.
@Exyunus9611 cihaz ağacı hazır; GitHub - twrpdtgen/android_device_samsung_m21
Şimdi üzerinde bazı değişiklikler yapacağım. Sonra inşa edip buraya göndereceğim. Ama sizden bazı bilgiler isteyebilirim.
Ayrıca cihazda yüklü olan sürüm kodu M215fxxu3cwb1 mi?
Tamamdır.
@461368 şu komutu çalıştırın;
Dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/recovery2 of=/sdcard/recovery2.img
Çıkan dosyaları paylaşın.
Durun. Şimdilik gerek kalmadı.Tamamdır birazdan paylaşıyorum.
Hocam işlemcim UniSoC, bu MTK toolu değil mi?@Crownguard şu toolu kullanarak Stock ROM dosyasınızı yedekleyebilirsiniz; GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool
Pardon. Size yanlış tool atmışım. Sizinki; Download SPD Research Tool - Latest UniSoc Flash ToolHocam işlemcim UniSoC, bu MTK toolu değil mi?
Bu toolla ROM'u çıkartırken OEM kilidini falan açmam gerekmiyor, değil mi? Henüz emin değilim çünkü garantiyi bozayım mı bozmayayım mı. Malum cihaz 2023 çıkışlı.Pardon. Size yanlış tool atmışım. Sizinki; Download SPD Research Tool - Latest UniSoc Flash Tool
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.