İsveçli baba Call of Duty oynayan oğullarını savaşın gerçek yüzünü göstermek için Suriye´ye götürdü

Call of Duty tarzı oyunları oynayanlar insan öldürmenin verdiği haz duygusunu yaşamak için oynamıyor zaten, amaç başka insanlarla rekabet halinde bir oyun oynamak ve karşısındaki kişiyi yenmek. Yarış oyunları, spor oyunları, masa oyunları vb. oyunlardan o kadar da farklı değil. Çocukların yerinde olsam canım artık istemese bile sırf babamın yaptığı şeyin saçmalığını yüzüne vurmak için gün boyu kesintisiz Call of Duty oynar, sesli chatte de millete "siz kimsiniz lan ben muharebe görmüş adamım" diyerek artistlik yapardım.
 
@Jira Bilmiyorum farkında mısın ama bunlar daha 10 yaşında çocuk, kafaları basmıyor doğru düzgün. Savaşın ne olduğunu göstermek travmadan başka bir şey olmaz. Senin deyiminle savaş çıktığı zaman, çocukken yaşadıkları travma yüzünden daha kötü psikolojide olacaklar.

Çocukken eline yerden bulduğun çubuğu alıp kılıç kalkan ya da tüfek oynadığında ailen "Bunu Suriye sınırına gönderelim de aklı başına gelsin." dediler galiba. Ramboculuk yapsınlar ne fark eder, çocuk bunlar.
 
Yaptığının doğru veya yanlış olduğunu beynim büyük bir mesai harcayarak çözmeye çalışıyor. O değil de bir anda canı istediği gibi Suriye'ye gitmesi nasıl bir seviyedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı