Steam İsviçre'de yaşayan birine nasıl oyun hediye edilir?

Jackkk

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Benim kuzenim İsviçre'den bana chanied together ve A Way Out oyununu hediye etti. Sonra Türkiye'ye geldi. O zaman Detroit bceome human 10 dolara düsmüstü. Oyunu zaten oynamisti ama bir de bilgisayarda modlu oynamak istiyordu. Yarin indirim biticekti. Hemen almasi lazimdi benim hesabima gift Card ile 10 dolar gönderecek bende ona Detroit'i hediye edecektim. Hesabinin sifresini unuttugu icin telefondan girip kendi alamadi. Neyse o bana veri kodu ben aldim. 10 dolarla Detroit'i sepete ekledim ona hediye ettim ve hediye etmeye calistigimda bu oyun bolgesel farklilikdan dolayi verilmeiyor dedi. Yani kuzenimin 10 franki benim hesabimda kaldi. Ama o bana İsviçre'den oyun hediye edebilirken ben niye hediye edemiyorum? İsviçre'de Detroit daha pahali oldugu icin mi yoksa farkli ülkelerde oldugumuz icin mi? Yani ben bu oyunu kuzenime hediye edebilir miyim? Yardim edin.

Hediye etmeye çalıştığın oyunun fiyatı hediye etmek istediğin kişinin ülkesinde ki fiyattan daha ucuzsa edemezsin.

Benim kuzenim İsviçre'den bana chanied together ve A Way Out oyununu hediye etti. Sonra Türkiye'ye geldi. O zaman Detroit bceome human 10 dolara düsmüstü. Oyunu zaten oynamisti ama bir de bilgisayarda modlu oynamak istiyordu. Yarin indirim biticekti. Hemen almasi lazimdi benim hesabima gift Card ile 10 dolar gönderecek bende ona Detroit'i hediye edecektim. Hesabinin sifresini unuttugu icin telefondan girip kendi alamadi. Neyse o bana veri kodu ben aldim. 10 dolarla Detroit'i sepete ekledim ona hediye ettim ve hediye etmeye calistigimda bu oyun bolgesel farklilikdan dolayi verilmeiyor dedi. Yani kuzenimin 10 franki benim hesabimda kaldi. Ama o bana İsviçre'den oyun hediye edebilirken ben niye hediye edemiyorum? İsviçre'de Detroit daha pahali oldugu icin mi yoksa farkli ülkelerde oldugumuz icin mi? Yani ben bu oyunu kuzenime hediye edebilir miyim? Yardim edin.
konum değişerek

@Jackkk İsviçre'ye ait bir banka kartı ile ödeme yaparsan ülken o bölgeye geçiyor. Tabii gerek var mı tartışılır.

Nasıl? Steam'de konumunu switzerland yapinca Steam heee bu adam isvicredenmis deyip mi belirliyor. Ülkeyi degistirince o ülkede olmuyorsun. VPN kullanman lazim oda ban sebebi.

Yoo Visa Mastercard olan kartlarla istediğin ülkeden alabiliyorsun, ayrıca gir dene benim konumum Türkiye değil şu an istediğin gibi değişebiliyorsun, Nintendo'da en ucuz hangi ülkedeyse ona alıyorum Steam'de de. Bilip bilmeden konuşma.

Tamam bir daha bilip bilmeden konusursam gel beni vur.

Yazarken keske Mastercard olan kartlarla konumu degistirebiliyorsun yazsaydin. Konum degistirerek yazinca kimsenin aklina Mastercard'la degistirebiliyormusum ya diye bir düsünce gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı