It Takes Two ağaç bölümünde siyah ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Muhammed234

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
3050 ti
Kız arkadaşımla It Takes Two oynarken ağaç bölümünde rosen penceresinden atladıktan sonra siyah ekranda aşağı doğru süzülüyor. Herhangi bir şey olmuyor öyle kalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim sevdiğim kızın aşırı severek oynadığı oyundu. Hiçbir forum sitesinde cevap bulamadım burada inşallah bulurum. Şimdiden teşekkürler.

Kız arkadaşımla It Takes Two oynarken ağaç bölümünde rosen penceresinden atladıktan sonra siyah ekranda aşağı doğru süzülüyor. Herhangi bir şey olmuyor öyle kalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim sevdiğim kızın aşırı severek oynadığı oyundu. Hiçbir forum sitesinde cevap bulamadım burada inşallah bulurum. Şimdiden teşekkürler.
Aynı bilgisayardan mı oynuyorsunuz? V-Synci kapalı ise açıp, açıksa kapatıp deneyebilirsiniz. O bölümü oynarken pencereli oynamayı deneyebilirsiniz.

Aynı bilgisayardan mı oynuyorsunuz? V-Sync'i kapalı ise açıp, açıksa kapatıp deneyebilirsiniz. O bölümü oynarken pencereli oynamayı deneyebilirsiniz.

Aynı bilgisayardan oynuyoruz beraber sildim tekrar yükledikten sonra, o bölüme geldiğimde dediğin şekilde denerim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı