A Ahmet davut Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 126 15 Ağustos 2023 #1 Merhaba dostlar, ben kendi hesabımdan arkadaş İtem satış'tan aldığı hesaptan benimle DL2'yi Co-op oynayabilir mi?
Merhaba dostlar, ben kendi hesabımdan arkadaş İtem satış'tan aldığı hesaptan benimle DL2'yi Co-op oynayabilir mi?
ayı kapanı Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 833 Çözümler 3 15 Ağustos 2023 #2 Hayır, onlar genelde paylaşımlı hesap oluyor. Rahat oyun oynatmazlar büyük ihtimal.
Destiny Loud Yoctopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Yer Toronto, Canada Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ağustos 2023 #3 Aldığı hesaba bağlı bir durum, paylaşımlı ise sadece çevrimdışı oynayabilir. Yerinizde olsam; bunlar ile uğraşmak yerine indirime girdiğinde oyunu alırım.
Aldığı hesaba bağlı bir durum, paylaşımlı ise sadece çevrimdışı oynayabilir. Yerinizde olsam; bunlar ile uğraşmak yerine indirime girdiğinde oyunu alırım.
A Ahmet davut Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 126 15 Ağustos 2023 #4 Destiny Loud dedi: Aldığı hesaba bağlı bir durum, paylaşımlı ise sadece çevrimdışı oynayabilir. Yerinizde olsam; bunlar ile uğraşmak yerine indirime girdiğinde oyunu alırım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun düz fiyatı 700 TL indirimde olsa olsa 200 olsun buradan aldık mı 30 liraya denk gelecek zaten 50 saate bitecek bir oyuna o kadar vermeye değmez diye düşünüyorum
Destiny Loud dedi: Aldığı hesaba bağlı bir durum, paylaşımlı ise sadece çevrimdışı oynayabilir. Yerinizde olsam; bunlar ile uğraşmak yerine indirime girdiğinde oyunu alırım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun düz fiyatı 700 TL indirimde olsa olsa 200 olsun buradan aldık mı 30 liraya denk gelecek zaten 50 saate bitecek bir oyuna o kadar vermeye değmez diye düşünüyorum
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #5 Girersiniz ama arkadaşınız 2 dakika sonra "farklı bir cihazdan giriş yapıldı" bildirimini alır.