İtemsatış gibi siteler nasıl bu kadar ucuza hesap satıyorlar?

Vanga28

Decapat
Katılım
31 Mart 2022
Mesajlar
972
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merak ettiğim bir konu. Hemen hemen bütün oyunlara sahipler ve istediğin her oyun için hesap veriyorlar. Çalintı hesap olabilir çoğu ama Steam hesabı çalınan kişiler hesaplarini kurtaramiyor mu? Daha önce hiç alışveriş yapmadim, biraz uzağım konuya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazılarında satıcı hesapları çalıp kendisi şifre vs. değiştiriyor bazılarında başkalarının hesaplarını izinsiz çalıyorlar.
 
İndirim dönemlerinde hesapları doldurmuş olabilirler, hediye oyun gelmiş olabilir. Kim neden sonsuza kadar sahip olacağından emin olmadığı hesaplara büyük paralar ödesin?

Bugün bir hesap aldın 1 hafta sonra da elinden gidebilir 1 sene sonra da. Steam destek ne zaman iletişime geçerse geçsin ilk sahibine ve kanıtlarına göre alıp geri verebilir.
 
Çalıntı veya uzun süredir kullanılmayan hesaplar satılıyor. Bazen kullanılan hesapları satanlar da oluyor, hesabın çalındığı fark edilirse hesap sahibi şifreyi değiştiriyor ve alıcının hesabı geri alma gibi bir şansı olmuyor.
Steam hesabı çalınan kişiler hesaplarini kurtaramiyor mu?
Kurtatabilmesi/geri alabilmesi için maile sahip olması lazım. Mailli hesaplar genellikle hep alıcıda kalıyor, maili değiştirilmeyen hesaplar çalındığı farkedilince hesabın asıl sahibi tarafından geri alınıyor.

Kısacası mailsiz hesap almak para israfı.
 
Bu 10 liraya Bannerlord hesabı falan diye satılanlardan bahsediyorsanız onlar ortak erişimli hesap oluyor sizin gibi belki 30 40 kişiye satılıyor bir süre sonrada patlıyor hesap.
 
Bu siteyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sebebi; birkaç ay önce abim key satın aldı ama kullanılmış çıktı satıcıya yazdık kendisi de söyledi evet yanlışlık oldu gibisinden. Sonra desteğe yazdım bu durumu ama satıcının kendisi söylemsine rağmen parayı karşı tarafa aktarmışlar, neyse ki karşıdaki düzgün insanmış parayı ibana yolladı sağ olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı