İtemsatış gibi sitelerde yazılımlar nasıl ucuza satılıyor?

cowgirl

Hectopat
CapCut, Adobe ve hatta yapay zeka araçlarını Pro ve premium olarak beşte biri fiyatına satıyorlar. Bu tam olarak nasıl mümkün oluyor? Kendileri bunu nasıl sağlıyorlar da bu fiyatlara satışa sunabiliyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
CapCut, Adobe ve hatta yapay zeka araçlarını Pro ve premium olarak beşte biri fiyatına satıyorlar. Bu tam olarak nasıl mümkün oluyor? Kendileri bunu nasıl sağlıyorlar da bu fiyatlara satışa sunabiliyorlar?

Paylaşımlı hesap olarak satıyorlar.

CapCut'ın, Adobe'nin, ChatGPT'nin paylaşım özelliği var mı?

Hocam mesela ChatGPT'de kendi hesabınıza özel olarak yapıyorlar onu da çalıntı kredi kartları ile yaptıklarını düşünüyorum alt konulara bakarsan da görebilirsin ya da mesela kişiye özel indirim kuponu vs vardır öylelikle ucuza alıp ucuza satıyolardır, CapCut ve Adobe de de paylaşımlı hesap var.

Bu siteden yazılım satın alıp kullananların ürettikleri içeriklerle ticari amaç gütmelerinin bir cezai yaptırımı var mı? Nasıl tespit edilebilir?

Bu siteden yazılım satın alıp kullananların ürettikleri içeriklerle ticari amaç gütmelerinin bir cezai yaptırımı var mı? Nasıl tespit edilebilir?

Hocam o konularda pek bilgim yok ama paylaşımlı hesap kullanmak sakıncalı bence.

Çalıntı kart gibi bir durum yok hocam ChatGPT business promosyonu ile yapılıyor bende kendim kullanıyorum CapCut ve Adobe dediğiniz gibi paylaşımlı oluyor. Ve ChatGPT business plan olduğu için Pro plana yakın avantajlar veriyor.

Hocam, ilanların açıklama kısmında hesabın türünü belırtıyorlar, okumanı tavsıye ederım, sadece bu koınu bazında degıl, alacagın bır ürünü almadan önce kesınlıkle açıklama kısmını okumalısın. Bizzat deneyımlemış bırısı olarak ChatGPT paylaşımlı hesap almıştım, sorunsuz şekılde de kullandım, halen ara ara ürün alıyorum lazım oldukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…