İtemsatış güvenilir mi?

Ben satış yaptım ve gayet güvenilir bende T.C. mi girdim ve hiçbir şey olmadı.

Merhaba. Buraya T.C numaramı falan verdim ve başarılı bir şekilde satış yaptım. Şimdi parayı çekme bölümüne geldiğimde kimliğimin ve benim önlü-arkalı fotoğrafını istiyor. Yoksa parayı çekemeyecekmişim. Uyduruk bir satış sitesinin böyle bilgileri istemesi normal mi? sizce bu bilgileri vermeli miyim?

Kimliğinizin fotokopisini isteme sebebi de dolandırıcılık olayının bir nevi önüne geçmek için isteniyor. Bu siteyi de sırf o yüzden tercih ediyorum, satıcı kimliğinin ön ve arka yüzünü siteye gönderdiği için dolandırıcılığa istese de girişemiyor.

Hocam bana biraz fazla bilgi istiyormuş gibi geldi. Hesabımın silinmesi için destek talebi oluşturduğumda T.C numaramı verdiğim ve satış yaptığım için 5 yıl boyunca verilerin tutulması lazımmış. Boşuna bilgilerimi verdim gibi hissediyorum.

Dostum en basitinden bir işe girerken kimlik fotokopisinin ön ve arka yüzünü de veriyorsun. Sorun oluşturmaz.

Zaten bu zamana kadar kimliklerimiz çoktan satıldı her yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…