İtemsatış güvenilir mi?

Kimliğinizin fotokopisini isteme sebebi de dolandırıcılık olayının bir nevi önüne geçmek için isteniyor. Bu siteyi de sırf o yüzden tercih ediyorum, satıcı kimliğinin ön ve arka yüzünü siteye gönderdiği için dolandırıcılığa istese de girişemiyor.
Yine yapılıyor ama dolandırıcılık.

Hocam 200TL kadar para birikti ama ben güvenemedim. Para orada boşu boşuna bekliyor.
Bende onaylattım ancak pişman oldum verilerimin silinmesini talep ettim 5 yıl boyunca verileri saklayacağız diyorlar peki 5 yıl sonra silinmesini talep etsem silecek misiniz diyorum bu konu hakkında 5 yıl sonra bilgi alabilirsiniz diyorlar adamakıllı bilgide vermiyorlar demek ki silmeyecekler bilgi vermediklerine göre o kadar pişman oldum bir bilseniz geceleri rahat uyuyamıyorum bu site yüzünden piskolojim bozuldu bilgilerimle bir yapacaklar diye

Bende onaylattım ancak pişman oldum verilerimin silinmesini talep ettim 5 yıl boyunca verileri saklayacağız diyorlar peki 5 yıl sonra silinmesini talep etsem silecek misiniz diyorum bu konu hakkında 5 yıl sonra bilgi alabilirsiniz diyorlar adamakıllı bilgide vermiyorlar demek ki silmeyecekler bilgi vermediklerine göre o kadar pişman oldum bir bilseniz geceleri rahat uyuyamıyorum bu site yüzünden piskolojim bozuldu bilgilerimle bir yapacaklar diye

Şu konu hakkında beni rahatlatacak yok mu adamlar 5 yıl diyor 5 yıl sonra kim ölür kim kalır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı