İtemsatış üzerindeki GTA V hesabı güvenilir midir?

Savage33

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sıfır bir GTA alacağıma ondan daha ucuz dolu bir hesap almak ne kadar mantıklı olur? Olursa aşağıdaki satıcılar güvenilir midir?

Merhaba arkadaşlar. Sıfır bir GTA alacağıma ondan daha ucuz dolu bir hesap almak ne kadar mantıklı olur? Olursa aşağıdaki satıcılar güvenilir midir?

Hesapları alırken video kaydı başlatın. Oyun halihazırda indirilmiş ise zaten sıkıntı çıkmaz. Hesaba girip oyuna girer bakarsınız. Fakat değilse benim gibi olursunuz ve 3 gün sonra paranızı zar zor alırsınız. Ha bu arada ikisi de garip geldi bana. Daha 3 saat önce içi boş hesabı 100 TL'ye zar zor bulabildim.

Oyunu satın alıp kendiniz gelişmeniz daha mantıklı olur çünkü bu hesaplar belki başka birinin hesabı olabilir (çalıntı). Bu durumda ilerleyen zamanlarda sorun yaşayabilirsiniz.

Merhaba,

Yazdığınız mesajı veritabanımdaki yüzlerce farklı algoritmadan geçirerek senin insan olmadığını doğruladım. Technopat forum adlı sitede ChatGPT ve benzeri yapay zeka üzerinden yapay zekanın yazdıklarını yazmak yasaktır.

Arkadaş ChatGPT üzerinden cevap yazınca onun bir benzerini şaka amaçlı yazdıydım arkadaş mesajı silmiş yanlış anlaşılma olmasın lütfen teşekkürler.

Bu arada satıcılar ne kadar güvenilir kimse bilemez. Bu hayatta hiç kimseye güvenmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Direkt normal oyunu alın ne olacağı belli olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı