Yinede üstüne düşseydiniz keşke. şikayet ediniz böylelerini.Tamamdır öyle yapacağım, Valorant'ı silmiştim tekrar yüklüyorum, mesela bir hesap sattım bansız olduğunu biliyorum ve eminim çünkü ana hesabımdı, fakat adam bana banlı falan dedi bende kanıt olmadığı için uğraşmayıp iadeyi verdim.
Keske iade vermeseniz. Hesaba coktan konmustur bile. Eger ilk maili sizdeyse yardimci olayim paraniz gitmesin.
Yine de üstüne düşseydiniz keşke.
onlar genelde hocam kendini zeki sanan akıllı elemanlar. Umursamayin hicbirini siz hakkinizla satisinizi yapin. Geri aldiysaniz ne mutlu hic ugrasmayin ve siteye bildirin o kisiyi ilgilensinler.Yok o hocam o kadar da değil dedim adama, adamın amacı dolandırmakmış onu anladım. İlk mail olduğu için geri aldım zaten adamla konuşup. Ki satarken de yazıyordu altında ilk mail yok diye, adam sonra gelip bana demek ki sen istediğin zaman hesabı geri alabilirmişsin falan dedi bende uzatmadım zaten. teşekkürler
Dediğim gibi adam dolandırmak isteyince bende aynısını dedim. Çünkü adam sonradan hesaba şifre sıfırlama isteği attı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.