İtemsatış'a Papara kart ve telefon numarası vermek güvenilir mi?

1-2 hafta çok kısa süre o zamanda bitiremem oyunu. Emin olamadım şimdi alıp almamakla.

Değişebilir de. İlla 1-2 hafta sürecek diye bir şey yok. Fakat dediğim gibi kısa sürede patlıyor bu tarz hesaplar.

Satıcı ismi vermem sorun olur mu bilmiyorum ama OpssGamerShop diye geçiyor sitede.
Güvenilir, kendi hesabına alıyor ve çoklu hesap mantığıyla çalışıyor. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Güvenilir, kendi hesabına alıyor ve çoklu hesap mantığıyla çalışıyor. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam siz daha önce bu satıcıdan alışveriş yaptınız mı? Bir süre sonra hesabın şifresi falan değiştirilip erişimim elimden alınır diye tahmin ediyorum ben. Kendi hesabına alıyor dediğiniz için bilginiz vardır diye düşündüm.

Sorun yaşamazsınız zaten hesabın şifresini neden değiştirsin ki hiçbir artısı yok satıcı için. Önceden alışveriş yaptım. Opssgamershop iletişim açısında da iyi bir satıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…