İtemsatış'ta 10 TL'ye satılan God of War hesabı alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hesabı aldım ancak maile gelen kodu soruyor. Hesaba giriş sağlayamadım. Satıcıya yazdım bakalım. Eğer cevap gelmezse de siparişi iptal edip geçeceğim.

Eki Görüntüle 1429855

Satıcıyla konuştum. Guard olmayan yeni bir hesap verdi. Gittiği yere kadar oynayacağız bakalım :DKonuyu da güncellerim sürekli unutmazsam eğer.
26 Haziran 2022 20.20 bir sorun yok bakalım, oynamaya devam ediyorum. Konuya geri dönüş sağlayayım dedim.
Hocam bir daha böyle hesap alacaksanız GFN destekli satıcılar gördüm Itemsatis'ta. Onlara bakabilirsiniz.
 
Daha önce bu hesaplardan çok kez satmış ve almış biri olarak böyle hesaplarda Guard sorunu olabiliyor, şifre falan değişiyor fakat 2 gün sonra yenisi verirler ama daha kötüsü Save gidebiliyor. Mzellikle GeForce NOW'da oynarsanız bu sıkıntı olur. Onun dışında 50 belki daha fazla kişiye satılıyor hesaplar evet ama bunların hepsi çevrimdışı moda alıp aynı anda oynayabiliyor. Yani tavsiye etmem korsan oynayın cidden daha iyi ama konu GeForce NOW olunca ve 300 TL para verilemeyecekse alınabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar merhaba, God of War almak istiyordum ancak oyunu almaktansa 10 liraya hesabını almak istedim. Bu hesapların güvenilir olmadığını biliyorum, tek derdim GeForce NOW üzerinden bu oyunu oynamak. Bu hesap alınır mı? Daha önce alan oldu mu? Ne kadar bir süre götürür bu hesaplar? Hesabı GeForce NOW'a bağlayıp oynayacağım da sanırsam bir sorun olmaz. Hesabı aldığımı varsayalım, ne kadar sürede teslim ediliyor?

Toplu hesap ofline oynuyorsuz. Game satışta 25 TL'ye var onu alın bence 4 tane seçtiğiniz oyun. Almıştım Online oynayamıyorsunuz unutmayın.
 
Sağ olasın, bir ara Far Cry 6'da alır oynarım. Far Cry 6 almadan önce Dying Light 2 alasım var.

1656268389577.png


1656268402914.png


1656268415132.png


Oyundan çektiğim görüntüler de bunlar. Umarım bir sorun çıkarmaz diyelim, oyun sardı bayağı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı