İtemsatış'ta 10 TL'ye satılan God of War hesabı alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çekmezlik değil dostum halen anlamıyorsun uzatmakta istemiyorum yorgunum. Şöyle diyeyim senin gibi 500 kişi alsa 10TL hesapla oyun 300TL adamlara oturduğu yerden para kazandırıyorsunuz. Daha fazla yazmayacağım.
500 kişiye satmak ve 500 kişi ile muhatap olmak, 500 kişiye satarken vakit harcamak, bunun tamını iş yükü. Ayrıca illegal bir durum da yok ortada. Çünkü paranı aracı site üzerinden fatura ile ödüyorsun. Vergi de veriliyor kısaca. Bu işin kolay ve kâr edilebilir iş olduğunu düşünüyorsan, bir miktar sermaye ile( oyunları satın almak için) sende başlayabilirsin. Girişimcilik iyidir.
 
Bu tarz firmalar dolandırıcıdır. Sana oyunu verecek doğruya doğru ama hile hurda ile veriyor. Korsan indir oyna çok daha iyi. Mesela FIFA'dan örnek vereyim. Online girmene asla izin vermiyorlar. Online girersen oyunu senden geri alıyorlar. Aynı oyunu 1000 kişiye daha satıyorlar. Bu yüzden fırsatçıların ekmeğine yağ sürmemekte fayda var.
 
Korsan indir oyna çok daha iyi.
Hocam oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum.
@Lipovna hocam oyunu GeForce NOW ile oynuyorum. Satıcı ile konuştum, başta guard olan hesap vermişti. Sonra yazdım, guard olmayan hesap verdi. Cuma gününden beri sorunsuz oynamaktayım, şu anlık bir sorun yok.
 
Online girmene asla izin vermiyorlar. Online girersen oyunu senden geri alıyorlar.

Bu da tam bizim kasaba kurnazı dediklerimizden. Oyun satılırken "offline mod" diye belirtiliyor. Yoksa sana hangi keriz 500 liralık oyunu 10 liraya satsın ? Offline mod oyun alıp, online oyuna girmeye çalışıp, adamın tüm işleyen çarkına çomak sokarsan, elinden tabi şifreyi alır senin. Baştan belirtmiş offline mod diye.
 
GeForce NOW ile oynayamazsınız. Online girerseniz oynayabilirsiniz ama sürekli atar ve satıcı sizden hesabı geri alabilir.
 
@LynxC emin misin? Oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Hesaba giriş yapıyorum, sonrasında da biri hesaba girmeye çalıştığında otomatik olarak offline moda atıyor. GeForce NOW'da çevrimdışı yapma özelliğini kapatmışlar maalesef.
Sağ olasın, bir ara Far Cry 6'da alır oynarım. Far Cry 6 almadan önce Dying Light 2 alasım var.

Eki Görüntüle 1432670

Eki Görüntüle 1432671

Eki Görüntüle 1432672

Oyundan çektiğim görüntüler de bunlar. Umarım bir sorun çıkarmaz diyelim, oyun sardı bayağı.
 
@LynxC emin misin? Oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Hesaba giriş yapıyorum, sonrasında da biri hesaba girmeye çalıştığında otomatik olarak offline moda atıyor.

GeForce NOW'da denetim mekanizması yok. Evdeki PC'de oynayabildiğini orada da oynarsın. Ama korsana yine de hayır hocam.

Oynayabilirsin ama satıcı hesabı senden geri alabilir. Save'lerin yedeğini tutmanı öneririm her an gidebilir hesap.

Hocam önce gidip bir Cloud sistemlerin çalışma mantığını öğrenir misin? Rica ediyorum. Boşa atıp tutma hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@LynxC hocam GeForce NOW'da nasıl save tutayım? Bir yolu varsa da söyle gerçekten tutayım.
@murat_boy93 hocam bunca yıldır korsanı desteklemedim, her seferinde oyunları orijinal olarak aldım. Kaldı ki gene de desteklemiyorum, ee diyeceksin o zaman 10 liralık hesap niye aldın? Haklısın ama Türk oyun sektörü zaten bir arpa yol almayacak. Ben ümidimi kestim. O yüzden artık hangisi denk gelirse onu yapıyorum. Tabii gidip korsana yönlendirmiyorum, oyunu orijinal almak isteyen varsa alsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı